Teşkilat’la vedalaşan isimden Magarsus müjdesi! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacak

Aylar önce Teşkilat’a vedasıyla gündeme oturan Çağlar Ertuğrul, aradan çok fazla geçmeden yepyeni bir projeyle anlaşmaya vardı. Milli İstihbarat Teşkilat’ında ajanlık yapan ‘Serdar Kılıçarslan’ karakteriyle hafızalara kazınan Çağlar Ertuğrul, Magarsus adlı dizi projesiyle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2022 10:51 GÜNCELLEME 20.09.2022 10:51 MEDYA
Teşkilat’la vedalaşan isimden Magarsus müjdesi! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacak
Teşkilat’la vedalaşan isimden Magarsus müjdesi! Yeni rolüyle taşları yerinden oynatacak

Mustafa Memişoğlu ile Yunus Ozan Korkut ikilisinin senaristliğini üstlendiği Magarsus dizisine taze kan geliyor. Blu TV platformunda ekran macerasına merhaba diyecek Magarsus ekibine Teşkilat’ın başroldeki ismi girdi.

Yunus Ozan Korkut’un yönetmenliği eşliğinde çekimleri Adana’da gerçekleştirilecek Magarsus’la Çağlar Ertuğrul sözleşme imzaladı. Teşkilat’taki hikayesinin sonuna gelen Çağlar Ertuğrul Yamaç Okur’un yapımcılığında bulunacağı Magarsus dizisiyle sıkı bir dönüş yapacak.

Teşkilat’ın yanı sıra Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir gibi boy gösteren Çağlar Ertuğrul Magarsus’ta sürpriz bir karakterle hayranlarını ağırlayacak.

İlk defa 2015 yılında internet aracılığıyla yayın hayatına başlayan Blu TV’nin yeni dizisi Magarsus’a Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar da katılıyor. Çukur, Sadakatsiz, Alev Alev ve Anne gibi yapımlarda kameralar karşısına geçen Berkay Ateş de Magarsus kadrosuna adını yazdırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Ahmet soysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek ben mi Çağlarin oyunculuğunu beğenmiyorum çok yapmacık geliyor başka oyuncu yok galiba oynatacak .
    Cevapla
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yaptın, dizi son derece başarılı ve milli bir diziydi. İçinde birazcık vatan millet sevgisi olan herkesin seveceği bir yapımda çok da başarılı oynuyordun. Dizi de neredeyse senin hayat hikayen üzerine gidiyordu, babanla ilgili sonuca ulaşacaktın sonuç benden bu kadar deyip gittin.
    Cevapla
  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif terör sevicinin tekiydi , o yüzden izlemiyordum diziyi, bu terör sevici gittiyse izlerim artık...
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Babası ile alakalı bir sır üzerinden senaryo yapılmıştı. İnsanların dikkati hep oraya çekildi. Şimdi diziden çıktı. Yerine aynı rolü yapacak biri geçseydi o zaman. Seyirciye değer veren yok. Beğenilen bir dizi, konu yarim yamalak ortada kalıyor, tamamlasana öyküyü
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kizlar tipini beğeniyor lakin oyunculuk sıfır. Murat gelecek mış teşkilata. Kesinlikle daha iyi rol yapıyor. Zaten biraz çatlak sesli muhalifti. Gitsin yakına düşer beni alin diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR