Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan ayrılan Engin Altan’dan 'Çöp Adam' müjdesi! Yeni sezonda...

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda 1 sezonluk macera geçiren Engin Altan Düzyatan’dan sevindirici haber geldi. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın unutulmaz ismi Engin Altan Düzyatan'a sürpriz diziden teklif götürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 12:31 GÜNCELLEME 04.10.2022 12:31 MEDYA
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan ayrılan Engin Altan’dan 'Çöp Adam' müjdesi! Yeni sezonda...
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan ayrılan Engin Altan’dan 'Çöp Adam' müjdesi! Yeni sezonda...

Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi yüksek bütçeli projelerle dünyanın birçok ülkesine isminden bahsettiren Engin Altan’dan keyiflendiren haber geldi. TRT1’in ilgiyle seyredilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na geçtiğimiz aylarda veda eden Engin Altan Düzyatan’a takıntılı bir adamın yaşam öyküsünü gözler önüne serecek ‘Çöp Adam’ dizisinden teklif götürüldü.

Engin Altan Düzyatan’ın, Su Ersöz ile Melek Gençoğlu ikilisinin senaryosunu kaleme alacağı Çöp Adam dizisiyle yeni sezon için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Yönetmeninin şimdilik kesinleşmediği bilgisine ulaşılan Çöp Adam dizisinin OGM Pictures imzasıyla Star TV kanalında yayın hayatına adım atacağı bilgisi paylaşıldı. Çöp Adam yapımına Engin Altan Düzyatan’dan önce Uraz Kaygılaroğlu’na teklif sunulmuş fakat setin erkene alınmasından ötürü söz konusu projeden affını istemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu adam yerine halen koyuyorlar adam o diziden bu diziye zıplıyor. Tamam mesleği ama bir diziyi bitir diğerine geç. Hep. Aynı yarıda bırakıp kac
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Barbarosları yarı yolda bıraktı. Çok güvenilmez.
    Cevapla
  • cocuk 1 yıl önce Şikayet Et
    film gardas rüyadan cikalim
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam ismine yakışır bir filim olmuş...
    Cevapla
  • Ykposmn 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğruldan sonra harbiden çöp adam
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikiş tutturamaz artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR