Ben Bu Cihana Sığmazam’a TRT1 İncir Ağacı’ndan şaşırtıcı transfer! Cezayir'in kızı...

İzleyenler tarafından uzun zamandır dört gözle beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer bombaları arka arkaya patlamaya devam ediyor. İşte, projeye farklı renk katacak o oyuncu...

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2022 13:13 GÜNCELLEME 21.09.2022 13:13 MEDYA
Ben Bu Cihana Sığmazam’a TRT1 İncir Ağacı’ndan şaşırtıcı transfer! Cezayir'in kızı...
Ben Bu Cihana Sığmazam’a TRT1 İncir Ağacı’ndan şaşırtıcı transfer! Cezayir'in kızı...

Hem güçlü kadrosu ve iddialı senaryosuyla hem başarılı prodüksiyonuyla göze çarpan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül’de ekran macerasına atılacak. Heyecan ve aksiyonun ardı arkasının kesilmeyeceği sahneleriyle seyirciyi ekran başına toplayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer zilleri çalıyor.

İlk oyunculuk tecrübesini 2019 – 2020 yılları arasında TRT1 ekranlarında yayınlanan İncir Ağacı dizisiyle kazanan Mina Derman, Ben Bu Cihana Sığmazam’da boy göstermeye hazırlanıyor. Ayla Hacıoğulları’nın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Nuh Şen ile Hamit Coşkun’un oturduğu İncir Ağacı’nda üstlendiği ‘İnci’ karakteriyle keşfedilen Mina Derman, Ben Bu Cihana Sığmazam’la sürpriz bir rolle ekranlara dönüyor.

İncir Ağacı’nın yanı sıra Bir Annenin Günahı, Baş Belası ve Oğlum gibi projelerde oyunculuk performansını sergileyen Mina Derman, Cezayir’in kızı Suna karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Kusurlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozellikle Karadenizde cok eslilik yoktur, yine cok eslilikle başladı, niye boyle bir seye gerek duyuyorlar, kadinlar izlemesin de sadece erkek dizisi olsun diye mi, sevuyeyi dusurmeseniz daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • Memiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm diziler AB ülkelerinde olduğu gibi örf adet gelenek ahlak din anlayışına göre yapılmalı aile yapısı ve adetlerimize savaş açan diziler yayından kaldırılmalıdır.Hükümeti sorunlu tutuyoruz.
    Cevapla
  • Battal81 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro reyting kaldırmaz ismide ne öyle hangi dilde
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün dizileri çok eşli buna bir dur dese iyi olur
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan senaryo...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR