Çorum’da festival havası

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta pirinciyle, leblebisiyle meşhur Çorum’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 16:13 GÜNCELLEME 30.09.2022 16:13 MEDYA
Çorum’da festival havası
Çorum’da festival havası

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta köklü tarihi ve zengin kültürü ile uygarlık tarihinde önemli yeri olan Çorum’dan evlere konuk olacak. Harun Şen ilk olarak Çorum’un meşhur Osmancık pirinci için düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali’ne gitti. Festival kapsamında güreş yarışlarının yapıldığını gören En İyisi Gezmek ekibi soluğu güreşçilerin yanında aldı. Ata sporunun tarihine dair bilgi edinen Harun Şen, güreşçileri izlerken heyecan dolu anlar yaşadı. Harun Şen daha sonra festivale gelenlerin ikinci durağı gözlemeci teyzeleri ziyaret etti. Birbirinden lezzetli gözlemelerin tadına bakan Şen, teyzelerle birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Harun Şen festival alanında develeri görünce çok heyecanlandı. Deveye binen Harun Şen’in tedirgin hali etrafındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti hafta sonu 20:00’de Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR