Bağdat seferinin yolu, Bağdat Caddesi

Tarihi sevdiren program 'Tarihte Yürüyen Adam' geçmişten bugüne ayakta kalmayı başaran tarihi yapıları ve hikâyelerini izleyicilerle buluşturuyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta Gebze’den tarihin yansımalarını ekranlara taşıyacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 11:53 GÜNCELLEME 01.12.2022 11:53 MEDYA
Bağdat seferinin yolu, Bağdat Caddesi
Bağdat seferinin yolu, Bağdat Caddesi

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunumuyla ekrana gelen Tarihte Yürüyen Adam, geçmişe ışık tutan yapıların hikâyeleriyle Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta Kocaeli, Gebze’den tarihe ışık tutuyor. Tarihte Yürüyen Adam 4. Murat’ın ordularının Bağdat seferine giderken geçtiği cadde olması özelliğiyle Yeni Bağdat Caddesi ismi verilen caddeden başlayarak Gebze tarihinin derinliklerine inecek. Ahmet Anapalı, fotoğraflar eşliğinde ekran başındakileri Gebze’nin tarih kokan noktalarında buluşturacak.

Tarihi camiler, kervansaraylar, üstünde birçok medeniyetin yaşadığı Mezopotamya ve Anadolu şehirlerinin bilinmeyen hikayeleri Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 16:00’da Ülke TV ekranlarında…  

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR