Kaos için can atıyorlar: ‘Erdoğan CHP’li belediyeleri aramadı’ yalanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük depremden etkilenen şehrin yetkililerini aradığını ancak CHP’li belediye başkanlarını aramadığını iddia eden muhalif medyanın açıkça yalan söylediği belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2023 14:42 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:51 MEDYA
Kaos için can atıyorlar: ‘Erdoğan CHP’li belediyeleri aramadı’ yalanı!
Kaos için can atıyorlar: ‘Erdoğan CHP’li belediyeleri aramadı’ yalanı!
  • HABER7

Kahramanmaraş merkezli olarak 3 defa peş peşe yaşanan 7'nin üzerindeki şiddetli sarsıntılarla asrın en büyük depremlerini yaşayan Türkiye, hem kurtarma çalışmaları hem yaraları sarmak için seferber olmuş durumda.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldıSon dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldı

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda başta AFAD olmak üzere birçok kuruluş, depremden etkilenen 10 şehirde hummalı çalışma yürütürken, muhalif kuruluşlar yalan haberlerle halkı galeyana getirmek için çabalıyor.

KAOS LOBİLERİ DEVREDE

Muhalefet partileri tarafından fonlandığı belirtilen Sözcü, Yeniçağ, Diken gibi gazete ve internet haber siteleri, deprem üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik algı operasyonu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP’li belediye başkanlarını aramadığını iddia eden fonlu medyanın yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

ERDOĞAN HEPSİNİ ARADI

Başkan Erdoğan'ın depremden etkilenen bölgelerdeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldığını duyuran Cumhurbaşkanlığı, bu kapsamda CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Kilis Valisi Recep Soytürk ile Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile de telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiği vurgulandı.

PROVOKATÖRLER PİYASADA

Muhalif siyasetçi ve gazeteciler de konuyla ilgili "faleket tellallığı" tepkisi çeken yorumlarını sosyal medyaya boca ediyor.

  • Provokatörler yine piyasada! Deprem vurdu, onlar siyaset yaptı

 

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • sawe 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan siz sizden olmayan belediyeleir aradınız mı.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Enazından balık restaurantında ingilizle kafa çekmiyor. Bizzat deprem yerinde. Bay bay kamal nerede? TV Başında kahvesini yudumluyordur
    Cevapla
  • Selim 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu depreme umudumuzu bagladiniz ama millet şimdi siyaset derdinden deyil artık bukadar akcaklasmayinin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin kaderi bu hainler hiç bitmez ama bilsinler ki vatanseverler daima var ve onlara geçit vermedi vermeyecek
    Cevapla
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylemeyin bu konu reisin en hassas olduğu konudur Nerede afat olsa oraya devletin bütün imkanların seferber ediyor haksızlık yapmayın. bizler neler yapabiliriz onu düşünelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR