Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor

On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu ve bereketi “Erkan Aydın'la Bursa’da Ramazan” programıyla ekrana taşınacak.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2023 16:47 GÜNCELLEME 23.03.2023 10:42 MEDYA
Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor
Ramazan'ın huzuru "Erkan Aydın'la Bursa'da Ramazan" ile ÜLKE TV'de yaşanıyor

İlahiyatçı Yazar Dr. Erkan Aydın, Ülke TV ekranlarında “Bursa’da Ramazan” programıyla Ramazan’ın maneviyatını izleyiciye aktarmaya geliyor. Köklü geçmişi ile tarih ve kültür kenti Bursa’da yer alan Barış Manço Kültür Merkezi’nden ekrana taşınacak olan programda Ramazan’ın bereketli sofralarına misafir olunacak.

Aydın, birbirinden değerli ilahiyatçı ve din adamlarıyla birlikte insan hayatında yer eden önemli meseleleri canlı yayında ele alacak. Programda ayrıca akıllara takılan sorulara yanıt aranacak.

Erkan Aydın'la Bursa’da Ramazan, Ramazan ayı boyunca iftardan hemen önce saat 18.30'da canlı yayınla ÜLKE TV’de.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR