TRT1 dizisinin bitmesine çok az kaldı! İkinci sezonunu görmek isteyenlere kötü haber

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği ve heyecan dolu anlara sahne olan Bir Sevdadır dizisi hakkında final kararı alındı. Her Çarşamba günü TRT1 ekranlarında yayınlanan Bir Sevdadır dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu.

TRT1 dizisinin bitmesine çok az kaldı! İkinci sezonunu görmek isteyenlere kötü haber
TRT1 dizisinin bitmesine çok az kaldı! İkinci sezonunu görmek isteyenlere kötü haber
GİRİŞ 01.05.2024 00:17 GÜNCELLEME 01.05.2024 00:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Güçlü konusu ve iddialı oyuncu kadrosuyla TRT1 ekranlarına damgasını vuran Bir Sevdadır dizisinden ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Yakın bir zaman önce yapılan değişiklik sonucunda Yıldız Aşanboğa yerine Günay Günaydın'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Bir Sevdadır, final yapan diziler kervanına katılıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, “Bir Sevdadır” dizisi TRT’nin 2024’ün başında seyirciyle buluşturduğu iddialı projelerinin arasında yer alıyordu. Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu’nun yazdığı dizinin yakın zamanda yönetmeni değişmiş, Osman Taşçı reji koltuğuna oturmuştu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi için final kararı alındı.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı ve reytinglerde beklentiyi karşılamayan dizi 13.bölümde final yapacak. 17 Nisan’da 11.bölümü yayınlanan dizinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana veda etmesi planlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Can 1 hafta önce Şikayet Et
    Biz TRT nin yeşil deniz,kalk gidelim, gönül dağı gibi aile dizilerini sevdik o onunla bu bununla yalanlar entrikalarla olan bir dizisi için güzel TRT de öyle dizler bekliyoruz..
    Cevapla
  • Sinan 1 hafta önce Şikayet Et
    Trt yetkililerine sesleniyorum Yeşil Deniz gibi bir dizi bırakılır mı? tam bir aile dizisi idi, böyle saçma sapan dizilere boş yere para harcamayın.
    Cevapla
  • jilsu 1 hafta önce Şikayet Et
    saçma diziler final olsun uzadikca insan izlemekten sıkılıyor
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    tutmayacağı daha ilk bölümünden belliydi bu kadar uzatmanın ne anlamı vardı verilen paralara yazık
    Cevapla
  • MAÇKALI 1 hafta önce Şikayet Et
    İYİ DİZİYDİ AİLECE seyrediyorduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti