Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarih dizisine...

TRT1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'da Süleyman Şah karakterini canlandıran Serdar Gökhan yıllar sonra ilk kez bir tarih dizisine evet dedi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Serdar Gökhan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde Evrenosoğlu karakterini oynayacak.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarih dizisine...
Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarih dizisine...
GİRİŞ 02.05.2024 17:04 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

1966'dan beri oyunculuk kariyerine devam eden usta oyuncu Serdar Gökhan, 2014'te TRT1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra bir ilke imza attı. Serdar Gökhan 10 yıl sonra ilk kez bir tarih dizisinde boy gösterecek. 

Süleyman Şah karakteri ile akıllara kazınan Serdar Gökhan, Diriliş Ertuğrul'dan sonra Kurt Seyit ve Şura, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı ve Efsane gibi yapımlar oyunculuk performansı sergiledi. 

Yaklaşık 10 yıldır tarihi dizilere ara veren Yeşilçam'ın usta oyuncusu yine TRT1 dizisi ile el sıkıştı. Serdar Gökhan Miray Yapım imzalı Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Arka Sokaklar izleyicisini sevindiren haber! Mesut Komiser'e teklif götürüldüArka Sokaklar izleyicisini sevindiren haber! Mesut Komiser'e teklif götürüldü

Oyuncu Gökhan, Ertuğul'un Gazi'nin ve Osmanlı'nın Kuruluş döneminin anlatıldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde sonra, Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatıldığı ve Osmanlı'nın yükseliş dönemini konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı'nda oynayacak. 

81 yaşındaki oyuncu Serdar Gökhan, Her Salı akşamı TRT1 izleyicisi ile buluşan, başrolünde Serkan Çayoğlu ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı Mehmed: Fetihler Sultanı'nda Evrenosoğlu karakterine hayat verecek. 

İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e öfke kustu: Haddini bil, nankör olma! İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e öfke kustu: Haddini bil, nankör olma!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Bülent Duman 4 gün önce Şikayet Et
    Evet, Allah razı olsun, harem olayları kısa olsun, gerçekler anlatılsın
    Cevapla
  • Adil 1 hafta önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi emeğinize sağlık gayet başarılı şu harem olayları fazla yansıyor diziye
    Cevapla
  • Adem 07 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam Allah uzun ömür versin Ustad sanatçının Ahlak ve inanç li imanlı olması milli olması bize örnek tir
    Cevapla
  • Fezail 1 hafta önce Şikayet Et
    Süleyman şahım çok yaşa
    Cevapla
  • Gökhan 1 hafta önce Şikayet Et
    hey maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!