Teşkilat tutkunlarını gülümsetecek haber! TRT1'den yeni kararı derin bir nefes aldırdı

TRT1 ekranlarının uzun soluklu yapımlarından bir tanesi olan Teşkilat’ın sıkı takipçilerinin bir süredir sabırsızlık içerisinde beklediği haber nihayet geldi.

Teşkilat tutkunlarını gülümsetecek haber! TRT1'den yeni kararı derin bir nefes aldırdı
Teşkilat tutkunlarını gülümsetecek haber! TRT1'den yeni kararı derin bir nefes aldırdı
GİRİŞ 06.05.2024 10:57 GÜNCELLEME 06.05.2024 10:57
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı ilk günden itibaren soluk soluğa seyredilen Teşkilat dizisinin akıbeti hayranlarının kafasını kurcalıyordu. Aksiyonun bitip tükendiği sahneleriyle izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Teşkilat’tan dört gözle beklenen haber geldi.

TRT1'deki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Kirli Sepeti'nden çok konuşulacak transfer!TRT1'deki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Kirli Sepeti'nden çok konuşulacak transfer!

Sezon sonuna doğru adım adım yaklaşılırken reyting rekorları kıran dizinin sezon finali mi yoksa final mi yapacağı konusu sonunda netlik kazandı. Pazar akşamlarının en fazla izlenen projelerinden biri olan Teşkilat dizisinin yeni sezon onayı aldığının bilgisine ulaşıldı.

Dört sezondur TRT1 ekranlarında yayın serüvenini sürdüren Teşkilat dizisi yaz boyunca vereceği aranın ardından beşinci sezonda da hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Haziran ayında sezon finali yapması beklenen Teşkilat dizisi 5.sezonda aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle macerasına kaldığı yerden devam edecek.

ATV'nin 2 dizisi birden bitiriliyor! Ateş Kuşları ve Aldatmak'ın final tarihi duyurulduATV'nin 2 dizisi birden bitiriliyor! Ateş Kuşları ve Aldatmak'ın final tarihi duyuruldu

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Zülfiye 14 saat önce Şikayet Et
    teşkilatı çok seviyoruz bitmesin isimsis kahramanları çok güzel anlatıyor
    Cevapla
  • Ahmet 16 saat önce Şikayet Et
    İzlediğim tek dizi. Harika bir yapım.
    Cevapla
  • Hamza 21 saat önce Şikayet Et
    Her pazarı sabırsızlıkla bekliyorum keşke haftada 2 gün yayınlansa
    Cevapla
  • Janset 1 gün önce Şikayet Et
    Severek ve heyecanla izlediğim kaliteli bır dizi
    Cevapla
  • Taner Yıldız 1 gün önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisi için öneri: Başarılı Senaryo ekibi gündemi seyirciye çok iyi aktarıyor, anlatıyor. Bu bağlamda, üniversite gençlerinin, terör örgütleri pkk şehir yapılanması kck, Dhkp-c, Mlkp....ve iş birlikçi terör örgütü fetö'nün , üniversitelerde gerçekleştirdiği propaganda faaliyetleri ve tuzakları kesinlikle işlenmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru