Gönül Dağı'na ezberlerin ötesine geçecek bir isim geliyor! Diğer transferler gibi değil

TRT1 ekranlarında her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gönül Dağı dizisine tüm ezberleri bozacak transfer yapıldı. Bir dönem yaptığı açıklamayla sosyal medya gündemine oturan Aydın Battal, Gönül Dağı'na katılıyor.

Gönül Dağı'na ezberlerin ötesine geçecek bir isim geliyor! Diğer transferler gibi değil
Gönül Dağı'na ezberlerin ötesine geçecek bir isim geliyor! Diğer transferler gibi değil
GİRİŞ 10.05.2024 11:33 GÜNCELLEME 10.05.2024 11:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Birbirinden duygusal sahneleriyle yürekleri sıcacık eden Gönül Dağı dizisinde duyanların kendini şaşırmaktan alıkoyamayacağı bir transfer daha yapıldı. Kendine has konuşmalarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Aydın Battal, izlenme rekorları kıran Gönül Dağı hanesine ismini yazdırdı.

Bahar'a kimsenin beklemediği transfer! Show TV dizisine öyle bir isim katılıyor kiBahar'a kimsenin beklemediği transfer! Show TV dizisine öyle bir isim katılıyor ki

Muhtarlık seçimini kazanamamasının ardından sosyal medya platformunda yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Aydın Battal, TRT1'in rekortmen projesi Gönül Dağı'ndan gelen teklifi kabul etti. Kırşehir'deki yerel seçimler sonrası kendisine birçok dizi ve film teklifleri geldiğini belirten Battal, izleyenlerin her Cumartesi akşamı severek seyrettiği Gönül Dağı'nda kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yine sosyal medya hesabından seyircilere müjdeli haberi duyuran Aydın Battal, İşte geldim Gönül Dağı. İlk seti tamamladık bugün'' şeklinde ifadelere yer verdi. Bilindiği üzere kendisi için 'Acemi Şair' lakabını kullanan Aydın Battal, aslen Kırşehirlidir ve 20 Haziran 1975 tarihinde hayata gözlerini açmıştır.

Ben Bu Cihana Sığmazam resmen bitiriliyor! Sona ereceği tarih ATV tarafından açıklandıBen Bu Cihana Sığmazam resmen bitiriliyor! Sona ereceği tarih ATV tarafından açıklandı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Gönül Dağı 6 gün önce Şikayet Et
    Yalan ya Hilal Altınbilek♥️Berk Atan partner olacak dediler gelmedi
    Cevapla
  • Nuriye kisla 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırlı günler bu bir evim projesini dinledim çok güzel yorumlar gördüm Turkiyenin hangi ili veya ilçesinde bu evler onu merak ettim açıklama yaparsanız memnun olurum
    Cevapla
  • Muammer 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu dizi bir ömür sürmeli
    Cevapla
  • Sevket 1 hafta önce Şikayet Et
    Gönül dağına final yapsın diyenler izlemek zorunda değilsiniz ricam var senaristden Selma Öğretmeni öldürmeyin Ali annesiz kalmasın.bu dizi çabuk bitmesin.
    Cevapla
  • Adem 1 hafta önce Şikayet Et
    Şair Muhtarımızı trt de görmek beni çok mutlu edecek, hoşgeldin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kazandığı Ayasofya davasıyla tarihe ismini yazdıran İsmail Kandemir Hakk'a yürüdü
35 yıl önce bunların hiçbirine para ödemiyorduk! İşte o liste...