İstanbul Üniversitesi KPSS puanı ile 131 personel alımı! Hangi kadrolara alım yapılacak?

İstanbul Üniversitesi farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 131 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruda sıralamalar KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup başvuru şartları ve ilanın tamamı haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2022 08:35 GÜNCELLEME 08.07.2022 08:48 MEMUR
İstanbul Üniversitesi KPSS puanı ile 131 personel alımı! Hangi kadrolara alım yapılacak?
İstanbul Üniversitesi KPSS puanı ile 131 personel alımı! Hangi kadrolara alım yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğünde istihdam edilmek üzere KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle haberin içeriğinde belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır. Peki hangi kadrolara alım yapılacak?

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Unvan Kişi Sayısı
Biyolog
Büro Personeli 8
Destek Personeli 41
Diğer Sağlık Personeli 3
Hemşire 33
Koruma ve Güvenlik Görevlisi 15
Laborant 3
Röntgen Teknisyeni 4
Sağlık Teknikeri 17
Tekniker 2
Teknisyen 2
Veteriner Hekim 1

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak. 

  2. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

  3. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak. 

  4. Hali hazırda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personeli olmamak. 

  5. Başvuracak Ön lisans ve Ortaöğretim Mezunu adaylar 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır. 

  6. 5917 sayılı Kanunun 47. maddesi’nin 5. fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar. 

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

  1. Fotoğraflı Başvuru formu 

  2. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi 

  3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi 

  4. KPSS sınav sonuç belgesi

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 7 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Temmuz 2022 tarihine kadar (mesai saati bitimine kadar) www.istanbulc.edu.tr ve https://personel.istanbulc.edu.tr/adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır. Sadece bir pozisyon için aranılan nitelik kodu belirtilerek başvuru yapılacaktır. 

Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR