Devlet Tiyatroları en az lise mezunu personel alımı! Başvurular bugün bitiyor

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü en az lise mezunu adaylar arasından belirtilen kadrolara sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru sürecine ve ekranına ilişkin detayları ise açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2023 09:30 GÜNCELLEME 30.01.2023 09:40 MEMUR
Devlet Tiyatroları en az lise mezunu personel alımı! Başvurular bugün bitiyor
Devlet Tiyatroları en az lise mezunu personel alımı! Başvurular bugün bitiyor

T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, Bahçıvan ve Büro Personeli kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum yine adaylardan en az 60 KPSS puan şartı arıyor. Başvuru şartlarına ve sürecine ilişkin merak edilen tüm detaylar ise yayınlanan ilan ile adaylara açıklandı.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları 16 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 30 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet üzerinden Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirecek.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türk Vatandaşı olmak,

  • Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak,

  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

  • Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Verin verin bu sanatçılara bol bol kadro verin. Onlar da devlete hükümete değerlerimize sövüp dursunlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR