Müller'den Mesut ve İlkay için açıklama

Alman milli futbolcu Thomas Müller, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2018 18:22 GÜNCELLEME 03.06.2018 19:21 MİLLİ TAKIMLAR
Müller'den Mesut ve İlkay için açıklama
Müller'den Mesut ve İlkay için açıklama

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Bayern Münih'in futbolcusu Thomas Müller, Türk kökenli takım arkadaşları Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın milli takımın önemli parçaları olduğunu söyledi.

Müller, "Welt am Sonntag" gazetesine verdiği röportajda, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmelerini değerlendirdi.

 

 

Konunun milli takım kampının ilk günlerinde konuşulduğunu ve iki oyuncunun takım içinde görüşlerini ifade ederek soruları yanıtladığını belirten Müller, "İkisinin de kesinlikle arkasındayız. Onlar takımımızın önemli parçalarıdır." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 3
  • zincirsiz Bilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Afra tafra yapmayin nan almanikokolar gerekirse bu iki yigide Ayyildizli formayi giydiririz ..topallarsiniz zaten avusturyayada yenildiniz ...Berezilyada azi disleriyle sizleri kemirmek icin intikam bekleyisinde ...
    Cevapla
  • MMC 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesut ve ilkayda az kan varsa milli takimi birakirlar resmen muller ikisine hesabini sorduk diyor cbaskanini seversiniz sevmezsiniz koskocaman Turkiye cumhuriyeti devletinin cumhur reisidir ilkayda mesuta tuktur pasaport sadece bir aractir koken degil dir
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan kanı bozuklar. Gol atarken iyide RTE ile foto çekti diye kötü mü? Küfür her alanda zalimler tarafından geriliyor. Herkes inancında özgür. Zalim olursan tokadı hak edersin ey şakşakıcılar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR