Şenol Güneş basın toplantısını kısa tuttu!

Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında soru gelmemesine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 00:30 GÜNCELLEME 07.09.2020 11:42 MİLLİ TAKIMLAR
Şenol Güneş basın toplantısını kısa tuttu!
Şenol Güneş basın toplantısını kısa tuttu!

A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında soru sorulmaması üzerine, "Bunun için mi geldik buraya!" dedi.

 

 

Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra basın mensuplarından soru gelmeyince "Soru yok mu?" çıkışını yapan Güneş, "Bunun için mi geldik buraya?" diyerek basın toplantısını kısa tuttu.

Şenol Güneş: "Kaybedilen 2 puan oldu"

 

 

A Mİlli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçının ardından yayıncı kuruluş olan TRT'ye konuştu.


"İlk maça göre daha olumluyduk. Daha iştahlıydık. Esasında 10 kişi kalana kadar savaşlı dirençli oynadık. Oyundan memnunum. Takım oyunu olarak takımdan memnunum. 10 kişi kaldıktan sonra arayışlara başladık. Sonra rakip gelmeye başladı. Kanatlardan yıkmak istedik. Onda da başarılı olamadık. Bir iki arkaya sızma yaptık ama başarılı olamadık. Bizim için kaybedilen 2 puan oldu."

"OYUN BİZE GELDİ AMA..."

"Zeki'nin ufak bir gerginliği oldu kasıkta. Onun dışında sakatlık yok. Bu da önemli. Oyuncular hem kulüpler, hem bizimkiler için önemli. Okay'ı veya Efecan'ı oyuna alma durumu olamadı. Hücumda aksiyon almak istedik. Hedeflerimizi anlattık. Maçları kazanmak için sahaya çıktık. İlk maç düşündüğümüzün dışında hayal kırıklığı oldu. Kazanabilirdik. Oyun bize geldi ama sonuç alamadık. 45 dakika 10 kişilerdi. Pozisyonlar bulabilirdik. Tempoyla rakibi hataya zorlayabilirdik. Onlarda daha dirençli oynadılar."

"OYUNCULARI YIPRATMAMAYA ÇALIŞTIK"

"Yarınların ne olacağı belli değil. Şu an oynattığımız oyuncu grubunu pandemi döneminde üst üste oynatabilir kulüpleri. Oyuncuları yıpratmamaya çalıştık. Bizim kaybımız Macaristan maçı. Ekim ayında 3 tane maçımız var. Almanya hazırlık maçı ve Sırbistan ile Rusya maçları. Cengiz mesela, 2-3 idmanla oyuna aldık. Becerisiyle gol atabiliriz diye düşündük. Daha tempo olarak kendini bulamadı. Aynı şekilde yine kenardan gelen oyunculardan bazıları da öyle oldu."

"DAHA FAZLA POZİSYON BULMALIYDIK"

"Takımlarında idman yapıp oynamayan oyuncuların durumunu bilemiyoruz. Ekimde maç oynayarak gelecekler. Tercihlerimizi ona göre yaparız. Hücumda varyasyonlar yapamadık. Enes'i de oynatmayabilirdim. O da 2-3 idmanla gelmişti. Orkun da olumlu. Ne yaptığını biliyor. Yetenekli oyuncu. Hepsinden memnunum. Niyet olarak tüm takımdan memnunum ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla pozisyon bulup gol atmalıydık."

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Yetenekli futbolcumuz yok.Allah için Sergen,Rıdvan gibi veya onların yarısı ayarında bir tane oyuncumuz var mı ?Aleksi ,Haciyi saymıyorum bile.
    Cevapla
  • Frankfurt lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse senol gūnesi suclamasin..araba bozuksa soför ne yapsin
    Cevapla
  • Sonsuz Hafıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben yıllar önce diyeceğimi dedim. Dedim ki Şenol hocam Türkiye'yi dünya 3. Sü yapmadı. Hoca Türkiye'yi dünya 1.si yapmamak için elinden geleni yaptı. Zaten takım 3. Olacaktı. O günkü değişiklikler hala bugün canımı sıkıyor. Tablo aradan geçen 18 yıla rağmen aynı. Israr ile aynı format....
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorulacak ne vardı Allah aşkına. Görünen köy kılavuz istemez hesabı çıkmışsın saçma bir onbirle maça. Üstüne üstlük 10 kişi kalmış rakibin karşısında gol pozisyonun yok. Ayıptır günahtır.
    Cevapla
  • yglr.58 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca beşiktaşta ikende böyle yapıyordu. En büyük hatası Rotasyon yapmayı bilmiyor. ilk onbir çıkarken saçma sapan bir onbirle çıkıyor, oyun olarak da skor olarak da geri düşüyor sonra hamleler işe yaramıyor. İlk onbiri ideale bir iki yeni oyuncu korsun sırıtmaz skoru bulursun üç tane daha yeni oyuncu denersin. Kötü takımdan iyi oyuncu çıkmaz. Sırp maçında hangi oyuncu iyi idi bir tane söyleyiniz
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemide dolayı yaklaşan ligler ve sıkışık fikstürden dolayı aynı kadroyla çıkamıyor. Bu uluslar ligi bence önemsiz. Bu sayede medyada şişirilen bazı futbolcu bozuntularını millet daha iyi görüyor.beşiktaşta hangi futbolcuyu koysan oynar rotasyonu bilmiyor demek çok saçma. Onu rotasyon yapacak topçu bırakmayan başkanlara sormak gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR