Nihat Özdemir açıkladı! "Yeni anlaşma imzalayacağız"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports ile anlaşma için toplantı yapacaklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2020 17:22 GÜNCELLEME 11.11.2020 17:22 MİLLİ TAKIMLAR
Nihat Özdemir açıkladı! "Yeni anlaşma imzalayacağız"
Nihat Özdemir açıkladı! "Yeni anlaşma imzalayacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports ile anlaşma için toplantı yapacaklarını söyledi.

TFF yetkilileri ile Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri, İstanbul'da bir araya geldi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfını temsilen İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BeIN Sports ile bugüne kadar 14 toplantı düzenlediklerini belirten Özdemir, "Karşılıklı görüş alışverişlerinden sonra geldiğimiz son noktayla ilgili bilgi vermek için Kulüpler Birliğini ziyaret ettik. Görüş alışverişinde bulunduk. Kulüpler Birliği bize anlaşmada gelebileceği rakamı ifade ettiler. Biz de önümüzdeki hafta bu rakam görüşünde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah yakın bir zamanda beIN Sports ile anlaşma imzalayıp yolumuza beraber devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil'in koronavirüse yakalanması üzerine toplantıya başkanlık yaptığını açıklayan Göksel Gümüşdağ ise toplantının çok faydalı geçtiğini dile getirdi.

Toplantının ana gündem maddesinin beIN Sports olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, "En son yaptığımız toplantıdan sonra bu toplantıda mutabık olduğumuz bir konuda kararı aldık ve Nihat Bey'e ilettik. O konu üzerine sayın başkanımız da beIN Sports yetkilileriyle görüşme yapacak. En yakın zamanda Kulüpler Birliği olarak nihayete erdirmek istediğimiz sonuca bir an evvel gideceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatları düşürün herkes evinden seyretsin maçları beinconnet gerçekten çok pahalı. Avrupa'da bizim liği bedavaya izliyorlar .
    Cevapla
  • Giresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın su amatorleri mis gibi a spor trtspor varken ne isiniz var beinsportla ...
    Cevapla
  • Tufan Kavraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatta 2 ayda bir yenileyin anlaşmayı, alıştılar zaten. Bundan sonra ihaleye girecek her bir şirket '' Bi alalımda, nasılsa bahanelerle yeni anlaşmalar yaparız'' düşüncesinde olacaklar.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara Bakıyorumda Fenerliler Güya kızıyor gibi davranıyorlar federasyon a başkanına, federasyon sora bilmiş mi Fener'e ne kadar para harcadın limiti ne kadar geçtin Niye bu kadar para harcadın 18 transferi nasıl yaptın diye sorsa en az 9 puan silinmesi lazım fenerden 35 yaşındaki sosaya bile yıllık 2 milyon euro verdiler Müzmin yedek Nazım sangare yıllık 1,5 milyon euro verdiler Böyle bir şey olur mu ya. diğer Müzmin yedek Mert Hakan yandaş a Galatasaray'ın verdiğinden 10 milyon lira fazla verdiler.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Akın Kardeş kusura bakma da konu tam özet lediğim gibi hiçte zoruma giden bir şey yok Rahat ol Son gülen iyi gülüyor zaten
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır dümen suyu gs ye göre ayarlanıyordu. Zoruna mı gitti
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    gs tv ile yeni anlaşma
    Cevapla
  • arke 3 yıl önce Şikayet Et
    fener tv dogru tabir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR