7 gol yediği maçtan sonra eski Galatasaraylıdan Livakovic'e destek: En iyisiydi!
Hırvatistan'ın, UEFA Uluslar Ligi'nde İngiltere'ye farklı yenildiği maçta Livakovic kalesinde 7 gol gördü. Hırvat kalecinin performansı için Galatasaray'ın eski futbolcusundan çarpıcı bir yorum geldi.
İngiltere, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçında konuk olduğu Hırvatistan'a tarihi bir hezimet yaşattı. HNK Rijeka Stadyumu'nda oynanan maç misafir ekibin 7-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı Hırvatistan Milli Takımı'na karşı İngilizlere galibiyeti getiren goller Harry Kane (2), Bukayo Saka (2), Jude Bellingham, Anthony Gordon ve Morgan Rogers'tan geldi.
Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Barcelona'ya transfer olan Dominik Livakovic'in, kalesinde 7 gol görse de Hırvat basını tarafından "Takımın en iyisi" olarak gösterilmesi Hırvatistan açısından daha farklı bir yenilginin kapısından dönüldüğü şeklinde yorumlandı.

SPEHAR: "LIVAKOVIC 12 GOLDEN SADECE 1'İNDE ELEŞTİRİLEBİLİR"
Kısa bir dönem Galatasaray forması da giyen Hırvatistan Milli Takımı'nın eski futbolcusu Robert Spehar, Sportske Novosti için yaptığı maç analizinde Luka Vuskovic, Josip Stanisic, Josko Gvardiol ve Ivan Perisic gibi futbolcuları eleştirirken, Livakovic'i ise ayrı bir yere koydu. Hırvatistan'ın 3 maçta 12 gol yediğini hatırlatan Spehar "Bu gollerden sadece birinde, Yamal'ın attığı ilk golde Livakovic eleştirilebilir. En iyi oyuncumuzdu. Rakiplerimiz kalemize yürüyerek geliyor, bu korkunç." ifadelerini kullandı.
Hırvat eldivene bir destek de Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica'dan geldi. Tportal'a konuşan 55 yaşındaki teknik adam, "Kalesinde yedi gol görmesine rağmen Livakovic sahadaki en iyi oyuncumuzdu; bu durum, performansımız ve sahadaki görüntümüz hakkında çok şey anlatıyor. Ne yazık ki, uzun süre unutamayacağımız bir yenilgi aldık." dedi.
-
Hasan 1 hafta önce Şikayet EtFeneri bilinç altında kötülüyorlar Fenerli kaleci onu savunan eski Galatasaraylı algı bu eski Galatasaraylı varmı tanıyan bu eski gs liyi Galatasaray lılar bile tanımaz ama algı fenerli kaleci 7 yediBeğen Toplam 6 beğeni
-
misafir 1 hafta önce Şikayet EtMilli takımımızın tükenmiş ve bitmişliğinin tek sorumlusu TFF. Nedenmi. Liglerde yabancı sınırı kalktı ve ilk 11 in tamamı yabancı. TFF yerli oyunculara kapıları kapattı yetiştirilmiyor. Elimizdeki en iyi oyuncular yurtdışından gelen 3 oyuncu. Varmı başka. Önümüzdeki yıllarda sefilleri oynayacağız. Avrupalı takımların 11 yıldızına karşı, biz 3 tane yıldızla oynuyoruz durum bu.Beğen Toplam 3 beğeni
-
misafir 1 hafta önce Şikayet Et3 yıldızın 2 si sakat. Elde var 1 yıldız. Arda bu hafta kart cezalısı oda yok. Yıldızsız oynayacağız. Skor basket maçına döner diye korkuyorum.Beğen