2019 ilkbahar - yaz sezonu papaya renk modası

2019 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu takipçilerine sunan markalar, birbirinden farklı renk ve tonlarda modelleri kreasyonlarıyla buluşturuyor. Yılın rengi olarak belirlenen papaya; Zühre İstanbul ve Roman gibi dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında yer alıyor. Papaya rengi ve yakın tonlarının canlılığından ilham alınarak hazırlanan bu koleksiyonlardan öne çıkan parçaları, sizler için derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2019 08:12 GÜNCELLEME 13.05.2019 08:26 Moda
2019 ilkbahar - yaz sezonu papaya renk modası
2019 ilkbahar - yaz sezonu papaya renk modası

İlkbahar ve yaz sezonunda öne çıkan renk papaya. Enerjisi yüksek renklerden biri olan papaya, dünyaca ünlü birçok markasının koleksiyonunda yer alıyor. İkili takımlar, elbise ve pantolon modellerinde yer alan bu renkler, bulundukları parçalara farklı bir hava yüklüyor.

Elbette sadece papaya değil, papaya ve ona yakın tonlar da bu klasman içerisinde yer alıyor. İşte 2019 ilkbahar - yaz sezonunda öne çıkan papaya ve tonlarıyla bezenmiş modeller! 

Roman ilkbahar yaz koleksiyonu

ROMAN: 2.949 TL

Roman ilkbahar yaz sezonu modelleri

ROMAN: 324 TL

Zühre İstanbul ilkbahar yaz koleksiyonu

Tasarımları ile muhafazakar modanın öncü markası olan Zühre İstanbul, papaya rengini diğer benzeri tonlara oranla daha çok öne çıkarıyor. İkili takımlarında sıkça göz önüne çarpan papaya rengi ve tonları, baharın enerji veren yanını temsil ediyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR