Yüzme çantanızda mutlaka bulunması gereken 4 ürün

Yaz sezonunda günü birlik de olsa herkesin kaçamak yaptığı yer kuşkusuz ki sahil alanlarıdır. Yüzerek dinlenmeyi seçen insanlar, yanlarında yüzme çantaları da bulunur. Ancak bu yüzme çantalarını doğru şekilde doldurmak gerekir. Yüzme çantası içinde neler olmalı? Yüzmeyi daha keyifli ve daha güvenilir kılacak olan malzemeler nelerdir? Sizler için bu soruya yanıt aradık.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2019 07:41 GÜNCELLEME 30.07.2019 08:05 Moda
Yüzme çantanızda mutlaka bulunması gereken 4 ürün
Yüzme çantanızda mutlaka bulunması gereken 4 ürün

Tatile çıkarken yanımızda bulundurmamız gereken belli başlar şeyler bulunur. Güneş kremi, havlu, yedek mayo vb.. Ancak bunların dışında, yüzme aktivitesini sizlere daha eğlenceli kılacak olan ürünler de bulunur. Hem yüzmeyi kolaylaştırıcı hem de daha zevkli hale getirecek olan bu ürünleri sizler için derledik. Yüzme çantanızda mutlaka bulunması gereken, bu aktiviteyi deneyim açısından da daha zevkli ve kolay kılacak olan ürünler, teknolojik açıdan en çok tercih edilenler arasında. Peki bir yüzme çantasında neler olmalı?  Yanıtı haberimizde. İşte bir yüzme çantası içerisinde mutlaka olması gereken 4 ürün:

1 - GO PRO MODELLERİ

go pro modelleri

Denizin altında geçirdiğiniz o keyifli anları ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz. İşte bunun için go pro, en doğru ekipman olacaktır. Bir su altı kamerası olan go pro, farklı çeşitleriyle eğlenceli bir deneyim sunuyor.

2 - PALET

palet modelleri

Yüzerken daha hızlı bir performans sunmak için paletler kesinlikle yüzme çantanızda bulunmalı. Her türlü dalış stili için farklı yapıda modelleri bulunan paletler, bir yüzme çantasının olmazsa olmazıdır.

3 - ŞNORKEL

şnorkel modelleri

Aynı zamanda maskeler de bu açıdan önemli. Denizde daha fazla vakit geçirmek istiyorsanız, maske ve şnorkeller daha uzun süre dalmanızı sağladığı için sizlere en yararlı araç olacaktır.

4 - YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ

yüzücü gözlüğü

Ve son olarak yüzücü gözlüğü... Eğer maske, şnorkel vs. takmak istemiyorsanız, denizi daha canlı görebilmek adına yüzücü gözlükleri doğru bir tercih olacaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR