İran savaş gemilerini gönderdi

İran, destroyer tipi savaş gemisi ile Tonb lojistik destek gemisini Aden Körfezi'ne doğru yola çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2016 17:35 GÜNCELLEME 02.04.2016 17:40 Ortadoğu
İran savaş gemilerini gönderdi
İran savaş gemilerini gönderdi

İran Deniz Kuvvetleri komutanlardan Amiral Hüseyin Azad, Hint Okyanusun kuzeyinde bulunan 40. Filoya ait Alborz destroyer tipi savaş gemisi ile Tonb lojistik destek gemisinin Aden Körfezi'ne doğru çıktığını söyledi.
 
İranlı komutan, Aden Körfezi, Bab'ul Mendep Boğazı ve Kızıldeniz'de görev yapacak filonun hedefinin bu bölgedeki "güvenliği sağlamak" olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • cihangir 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim sahil güvenlik iran donanmasından iyidir!
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz gerçekçi olun arkadaşlar. İran binlerce yıllık devlet. Askeri gücünü küçümsemek olmaz. Osmanlı yıllarca baş edememiş. Öyle sahil güvenlik filan komik oluyor.
    Cevapla
  • RmS 7 yıl önce Şikayet Et
    #cihadcı bizim gibi bos derken kaç kere düşündün. bugüne kadar rusya tüm dünya devletlerinin hava sahasını taciz etmiş ancak uçağını düşürme cesaretini gösteren tek devlet senin de dediğin gibi BİZİZ. biz barışçıl olduğumuzdan ve çorap söküğünün sonundakine kadar gitmek istediğimizden yolun sonunu görmek istediğimizden ince eleyip sık dokuyoruz. ortalık o kadar çok karışacak ki kimse ilk kurşunu sıkıp ilk topun altında kalmak istemiyor. lise kavgası değil bu işler. bir milletin geleceği söz konusu. senin boş dedğin biz şuanda en zor tip savaşı (halk içinden sokak savaşını ) veriyoruz. meydan muharebesi olsa çoktan bitmişti o iş.
    Cevapla
  • konyalii 7 yıl önce Şikayet Et
    kesin iside daese fuze gituruyordur o gemiler
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İranı,hala küçük görenlere sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın bir röportajdaki sözlerini hatırlatıyorum. Sayın cumhurbaşkanı,İrana herhangi bir saldırı olursa bu felaket olur,iran füzeleriyle dünyayla yarışır düzeye geldi dedi. Dünyayla yarışır düzeye geldi demek,Füze teknolojinde uzun menzillilere de erişmek demektir.Zaten şuan iranın 2500 km menzilie sahip füzeleri bulunmaktadır.
    Cevapla
  • cihadcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan savaşacaksanız savaşın bu ne la aba altından değnek gösterip duruyonuz boş la bunların hepsi aynı bizim gibi !.....
    Cevapla
  • ersin varol 7 yıl önce Şikayet Et
    İranın ciddi anlamda saldırması için,tarafına bir saldırı olması lazımdır.
    Cevapla
  • Mücahid 7 yıl önce Şikayet Et
    1-) O cihadçı değil mücahid. 2-) Müslümanların birbiriyle savaşmasını istemen hiç iyi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR