Skoda Octavia Scout'un görselleri sızdırıldı

Çekyalı marka Skoda'nın en çok satan modeli, 2020 yılında RS ve Scout yeni versiyonlarına kavuşacak. Daha iki gün önce RS versiyonu hayal edilen Octavia, bu sefer de Scout türeviyle karşımızda.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2019 16:31 GÜNCELLEME 16.11.2019 16:42 OTOMOBİL
Skoda Octavia Scout'un görselleri sızdırıldı
Skoda Octavia Scout'un görselleri sızdırıldı

Skoda'nın tasarım dilini tahmin etmek zor değil bu yüzden Octavia Scout'un nasıl görüneceğine dair fikir yürütmek kolay.

 

Eski modelde yerden ekstra 30 mm daha yüksek olan güçlü duruşlu station wagon, siyah plastik kaplamaları ve gümüş renkli koruma plakalarıyla standart modelden kendini ayırıyor. Yeni Scout, standart station wagon'a benzeyecek ancak ufak farklarla kardeşinden ayrışacak.

 

Volkswagen Golf Alltrack'ın kuzeni bizce de böyle görünecek. Dört tekerlekten çekiş ve otomatik şanzımanla gelecek olan modelde 1.0 TSI hariç tüm motor seçeneklerini görebiliriz.

Aslında 1.5 TSI'da dört çeker opsiyonu sunulmadığı düşünülürse yeni Octavia Scout 190 bg güç, 320 Nm tork sunan 2.0 TSI ve 2.0 TDI'ın 150 bg / 360 Nm ve 200 bg 400 Nm'lik paketleriyle satılabilir. Tüm modellerde 7 ileri DSG şanzıman kullanılacaktır.

Araziye daha uygun ve daha performanslı Octavia türevlerinin önümüzdeki sene mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda ya da eylülde Paris Otomobil Fuarı'nda boy göstermesi bekleniyor.

KAYNAK : MOTOR 1
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR