Tesla'nın en güçlü rakibi Nikola, Badger modelinin ön siparişlerini açtı

Tesla'nın elektrikli otomobil sektöründe yakaladığı başarının ardından, pek çok startup firma ortaya çıkarak yeni konseptlerini tanıtmıştı. Bir kısmı "Tesla katili" olarak adlandırılan markalar arasında Nikola da bulunuyordu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2020 09:38 GÜNCELLEME 05.07.2020 09:38 OTOMOBİL
Tesla'nın en güçlü rakibi Nikola, Badger  modelinin ön siparişlerini açtı
Tesla'nın en güçlü rakibi Nikola, Badger modelinin ön siparişlerini açtı

Marka, birkaç yıldır üstünde çalıştığı ilk modelini sonunda ön siparişe açacağını açıkladı. Badger adı verilen pickup model, 4 Aralık'ta da resmi olarak tanıtılacak. Ön sipariş için 250 dolarlık ön ödeme yeterli oluyor.

 

Fakat bir üst pakete çıkmak isterseniz 1000 dolar yatırım yapabiliyorsunuz. Predator Package adı verilen bu paketi tercih ederseniz, Badger'ın fiyatından tam 2000 dolar düşülüyor ve bedava Badger yakalama şansını elde ediyorsunuz.

Son olarak 5000 dolarlık ön ödeme karşılığı alınan Honey Package ile aracın Executive Serisi modellerine sahip olabiliyorsunuz. Bu versiyonun içerisinde Nikola'nın patronu Trevor Milton'ın imzası bulunuyor. Aynı zamanda 10.000 dolarlık indirim çeki kazanıyorsunuz.

 

Nikola Badger, hem elektrikli hem de hidrojen yakıt hücreli veriyonları ile satın alınabiliyor. Elektrikli modelleri 60.000 dolardan başlayan aracın hidrojenli türevleri ise 80.000 dolarlık fiyat etiketine sahip. İki model de 910 bg güç ve 1328 Nm tork üretebiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR