Bursa’da trafikte seyir halindeyken otomobil içerisinden yönettiği uzaktan kumandalı oyuncak yarış arabasıyla trafiği birbirine katan A.E.K.’nin (34) ehliyetine el konuldu. Trafiği tehlikeye sokmak suçundan gözaltına alınan A.E.K. ifadesinde, "Eşim yapabilir misin dedi, ben de gaza gelip 3 kilometre boyunca oyuncağı kullandım" dedi. A.E.K. aynı zamanda psikotekniğe sevk edildi.

Bursa-Ankara yolu üzerinde, eşinin kullandığı 34 KUM 29 plakalı otomobilde yolcu durumunda seyir halinde olan A.E.K., trafikte fiyatı 14 bin lirayı bulan benzinli uzaktan kumandalı yarış arabasını aracının önünde sürdü. O anlar diğer sürücülerce cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından trafik ekipleri harekete geçti.

EHLİYETİNE EL KONULDU, GÖZALTINA ALINDI, PSİKOTEKNİĞE SEVK EDİLDİ

Ankara yolu üzerinde seyir halinde olduğu belirlenen A.E.K. trafik ekiplerince durduruldu. Oyuncak arabasını yoldan kaldırması istenen A.E.K.’nin ehliyetine el konularak trafiği tehlikeye sokmak suçundan 132 lira para cezası kesilip, gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Yavuz Selim Polis Merkez Amirliği'ne götürülen A.E.K., burada verdiği ifadesinin ardından serbest kaldı. Trafik ekipleri A.E.K.’yi psikotekniğe sevk etti.

"TRAFİKTE GAZA GELİP 3 KİLOMETRE SÜRDÜM"

A.E.K.’nin polise verdiği ifadesinde, “Eşim bana 'Trafikte bu oyuncağı kullanabilir misin?' diye sordu. Eşimin sorusu üzerine gaza geldim. Arabayı eşim kullanırken ben de oyuncağı sürdüm. Trafikteyken diğer sürücülerden de destek görünce daha çok gaza geldim ve oyuncağı 3 kilometre boyunca kullanmaya devam ettim” dediği öğrenildi.

Öte yandan diğer sürücüler tarafından çekilen görüntüler ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Görüntülerde A.E.K.’nin oyuncak arabanın hakimiyetini kaybettiği ve oyuncağın başka bir sürücünün otomobilinin önüne geçtiği, sürücünün oyuncağı ezmemek için durduğu anlar dikkat çekti.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • zafer gülten 01.11.2020 22:20
    işte paranın şımartığı bir zengin veledi....fukara ayağına 100- 150 tl lik ayakkabıyı nasıl alacağını düşünür,top oynarken ayakkabısının burnunu açan çocuğuna dayak atarken.zengin veledi lüx pahalı arabada gezdiği yetmez gibi,fukara çocuğunun anca rüyasında görebileceği 14 bin tl lik kumandalı oyuncak arabayı hoyratça kullanıyor.
  • Önce Vatan 01.11.2020 19:25
    Mal mi bu ya
  • adil 01.11.2020 17:24
    bende 2 yıl önce çok iyi hatırlıyorum biri istanbul bağcılarda osmangazi caddesinde önünde buna benzer bir araba ve hızlıda gitmiyor önleri bom boş arkası kuyruk olmuştu adamın keyfi yerindeydi buna iyi olmuş ders alır
  • Ömer 01.11.2020 16:37
    Ne yani bu eşkıyanın yaptığının bedeli 132 tl mı ya birileri kaza yapsa ölse ne diyecek karım dedi ben yaptım suçsuzum öylemi onun arabasını da oyuncak arabasını da devlet almalı iyide bir ceza kesmeli
  • brain 01.11.2020 16:21
    zero
Daha fazla yorum görüntüle