Dünyanın ilk 'Tesla' bebeği: Araba oto pilottayken doğdu!

ABD'nin Philadelphia şehrinde gerçekleşen mucizevi doğum tarihe bir ilk olarak geçti. ABD'li otomobil üreticisi Tesla'nın akıllı otomobil oto pilotta hastaneye yetişmeye çalışırken dünyanın ilk 'Tesla' bebeği doğdu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2021 15:45 GÜNCELLEME 20.12.2021 15:45 OTOMOBİL
Dünyanın ilk 'Tesla' bebeği: Araba oto pilottayken doğdu!
Dünyanın ilk 'Tesla' bebeği: Araba oto pilottayken doğdu!

Dünyanın ilk 'Tesla' bebeği olduğuna inanılan çocuk ABD'nin Philadelphia şehrinde hastaneye yetişmeye çalışırken araba oto pilotta kendi kendine giderken doğdu.

34 yaşındaki Keating Sherry, eşi 33 yaşındaki Yiran'ı hastaneye doğuma yetiştirmeye çalışırken fazla zamanları kalmadığını anlayınca hemen bir karar vermek zorunda kaldı. Aslında Yiran'ın sancıları önceki gece başlamıştı ama kadın daha vakti olduğunu düşünerek hastaneye sabah gidip doğurabileceğini düşünüyordu. 

Eşine "Günü geldi ama o kadar çabuk doğurabileceğimi sanmıyorum" diyen Yiran 3 yaşındaki oğullarını okula bırakmak için arabaya çocuk koltuğuna yerleştirdi ve yola çıktılar.

Ancak kadının sancıları giderek şiddetlendi ve dayanılmaz hale geldi. Keating Sherry karısını doğuma yetiştirmek için hemen rotayı hastaneye çevirdi. Normal trafikte yol 20 dakika sürüyordu. Yiran ise tüm bunlar olurken dayanılmaz sancılarıyla ön koltuğun önündeki boşluğa uzanmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR