Volkswagen'de üst düzey görev değişimi

Alman otomotiv devi Volkswagen'de üst düzey değişim yaşandı. VW tasarımının başına Jozef Kaban'ın yerine Andreas Mindt getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2023 10:35 GÜNCELLEME 26.01.2023 10:35 OTOMOBİL
Volkswagen'de üst düzey görev değişimi
Volkswagen'de üst düzey görev değişimi

Volkswagen, tasarım departmanın başına Bentley Design'ın Direktörlüğünü yürüten Andreas Mindt'in getirildiğini duyurdu. 

1 Şubat'ta görevine başlayacak olan olan Mindt'in yerine geleceği isim Jozef Kaban ise Yaratıcı Sanat Direktörü olarak atandı.

ANDREAS MİNDT: BENTLEY BATUR'LA GÖZ KAMAŞTIRDI

Andreas Mindt, Pforzheim Üniversitesi Tasarım Okulu'ndan mezun olduktan sonra 1996 yılında Volkswagen Grubu'ndaki kariyerine başladı.

2014'e kadar Tiguan'ın ilk neslinin tasarımı ve Golf 7'nin dış tasarımı üzerinde çalıştı.  Mindt, sonrasında 2014'ten 2021'e kadar Audi'de markanın dış tasarımını güncelleme projesini yürüttü. Burada Audi A1'den Audi e-tron GT'ye ve Audi Q3'ten Audi Q8'e kadar Audi'nin dış tasarımının yeniden düzenlenmesine öncülük etti.

2021'den itibaren Bentley Tasarım Direktörü olan Mindt, geçen yaz tanıtılan Bentley Batur ile markanın yeni tasarım dilini ortaya çıkardı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR