'Kitap okuyan adam' Oktay Vural

Son günlerde gündeme gelen 'duran adam' eylemlerinin ardından, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 'kitap okuyan adam' eylemi gerçekleştirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 19.06.2013 16:22 GÜNCELLEME 19.06.2013 16:22 Partiler
'Kitap okuyan adam' Oktay Vural
'Kitap okuyan adam' Oktay Vural

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vural, toplantının başında 2 dakika boyunca ‘Diktatörün Psikolojisi' adlı kitabı okudu. Vural daha sonra basın mensuplarına, “Zannederim, 'duran adam' olsak daha fazla haberlerinize gireceğiz.” dedi. 'Diktatörün Psikolojisi' adlı kitabı okuduğunu belirten Vural, “Günün anlam ve önemine binaen, herkese tavsiye ediyorum. Türkiye'yi demokrasi rayından çıkartmak isteyenlere karşılık bu kitapları okumakta fayda var.” diye konuştu.

Basın mensuplarına, “Vuran adamı neden ortaya koymuyorsunuz?” diye soran Vural, “Türkiye bu milletin özgürlüklerine, milli devletine, milli kimliklerine vuran adamı da merak ediyor ve öğrenmek istiyor. Defalarca bu vuran adamı deşifre ettik ama duran adam çok gündem oluşturdu.” ifadesini kullandı.

Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, 'duran adam' eylemleri ile ilgili ‘Boyun fıtığı yok demek ki bunların' şeklindeki sözlerini ise “Eleştiriler karşısında, yaptıkları yanlışlıkların dile getirilmesi karşısında, karşılarında bir muhalefet olduğunda, sorgulayan medya olduğunda hem fıtık oluyorlar hem gıcık oluyorlar.” şeklinde değerlendirdi.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 3
  • yasar ozan 12 yıl önce Şikayet Et
    OKUSUN ! ! ! . Okusun,okusun,Belki kafa yapilari degisir,degisirde hayirlara vesile olurlar.
    Cevapla
  • mustafa elveren 12 yıl önce Şikayet Et
    biriside mısır patlatan adam olsun. yokmu mısır patlatan adam
    Cevapla
  • ibrahim kaya 12 yıl önce Şikayet Et
    OKUMAK GÜZELDİR.... hiç olmazsa boş konuşulmaz...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR