Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, ortaokul öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün ciple çarpışması sonucu 14 kişinin yaralandığı kazanın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Öğrenci servisindeki araç içi güvenlik kamerası görüntüleri kaza anında yaşananları gözler önüne serdi. Görüntülerde servis minibüsüne cipin çarpması ve kemer takmayan öğrencilerin koltuklarından fırlamaları yer aldı. Ayrıca bazı öğrencilerin panikle çığlık atıp, ağladıkları da görüldü.


Öte yandan emniyet kemeri takılı olmadığı belirlenen servis minibüsünün şoförü Adil Kabaca'nın çarpışmanın şiddetiyle yere düştüğü, ardından kalkıp, ayakta direksiyonu kontrol etmeye çalıştığı da görüntülerden anlaşıldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Yazik 24.05.2019 16:00
    bu ders olmalı sus icin degil o emniyet kemerleri denetleme şart servise çarpan cok agir cezalanmali
  • erd 23.05.2019 16:58
    can taşıyor fakat kemer yok yuuu
  • dilek 23.05.2019 10:36
    her sabah dikkat ediyorum, servis şoförleri azrail gibi ortada dolaşıyor, hırs yapıyor geçeceğim diye, gereksiz solluyor, son dakika yeşil ışıkta geçeceğim diye yapmadıkları manyaklık yok.
  • VatandaŞ 23.05.2019 10:36
    Emniyet kemeri takama bilinci yerleşmesi gereken bir konu, ama ülkemde biraz zorlanıyor. Sadece bu servis için değil, özeleştiri ile, yorum yapanların çoğunun arka koltukta oturttuları yolculara,çocuklarına kemer taktırdığını sanmıyorum. Önemini canlı canlı gördük. Şoför bile takmamış ve kazadan hemen sonra durduramadı arabayı, başka araçlara çarpabilirdi, uçurum olsa düşebilirdi... Çünkü kendiside yerlerdeydi direksiyon boşta.
  • Pr. Dr 23.05.2019 03:31
    Sofor cocuklara bakmiyo bile bole adamlara cocuk emanet ediliyo
Daha fazla yorum görüntüle