Kılıçdaroğlu dayanamayan Yorgo'ya gidiyor

'Dayan Yorgo CHP geliyor' sözleri tartışılan Kılıçdaroğlu seçimi kazanamadı, ama yemin krizinin göbeğinden, ekonomik kriz ve sosyal patlamanın adresi olan Yunanistan'a gidiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2011 06:48 GÜNCELLEME 30.06.2011 06:48 Partiler
Kılıçdaroğlu dayanamayan Yorgo'ya gidiyor
Kılıçdaroğlu dayanamayan Yorgo'ya gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin sebep olduğu yemin krizini bir kenara bırakarak, ekonomik krizi ve sosyal patlamın merkezi olan Yunanistan'a gidiyor.

Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı'na katılmak için Atina'ya gidecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, bu sürede bazı ikili temaslarda bulunacak. PASOK'un resepsiyona da katılacak olan Kılıçdaroğlu, Batı Trakya Türkleriyle de biraraya gelecek.

Borçları nedeniyle iflasın eşiğine gelen ve AB ile IMF'nın kemer sıkma politikasını dün kabul eden Yunanistan'a gidecek olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden önce yaptığı bir çıkışı akıllara geldi. CHP Lideri, verdiği bir röportajda "Dayan Yorgo, biz iktidara geliyoruz" demiş, bu sözü Türkiye ve Yunanistan'da mizah konusu olmuştu.

Seçim sürecinde Hürriyet'e “Gerekirse biz projelerimizle Papandreu’nun bu mücadelesine destek de verebiliriz. Dayansınlar Türkiye’de biz iktidara geliyoruz” diyen Kılıçdaroğlu'nun sözlerini Başbakan Erdoğan hemen her mitingde gündeme getirirken Yunanistan'ın gazeteleri de "Dayan Yorgo Kılıçdaroğlu iktidara geliyor" manşetlerini atmıştı.


KAYNAK : Haber 7
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • umityldz 13 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkililer. hazır adam dışardayken. "herkesin elindeki kendine" anlamına gelecek bir yasa çıkaralım... ne bileyim /yurtdışına çıkan adı kemal olan ve eskiden ssk başkanlığı yapmış olanlar gittiği ülkenin vatandaşı olmak zorundadır) gibi birşey işte. yunanistanın elinde kalsın bu kılıkdaroğlu :)) bidahada ALLAH yüzünü göstermesin deriz bizde.
    Cevapla
  • Mükremin YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    cehapeeeeeeeeeee. Şimdi kılıçtara diecek bişey yok adamın politikası siyaseti belli bunu görmeyen anlamayan da kusura bakmayın kör değil salak tır.Asıl abes karşılanacak olan vatan millet demokrasi cumhuriyet denince mangalda kül bırakmayan % 25 lik kesim.Hepiniz görün kimin peşine düştüğünüzü.bizim bir sürü hayati problemimiz varken adam yorgo yla kadeh tokuşturmaya gidiyor.Bu durumda bu %25 lik kesim için iki seçenek doğuyor normal bir insanın aklında.Birincisi görüşünüz samimi olabilir ancak bakar körsünüz.ikincisi o partiden nemalanıyorsunuz.başka seçenek yok.artık kusura bakmayın memlekette onca hayati problem varken peşine düştüğünüz adam yorgo abisinin yanına gidiyorsa başka söylenecek hiç bişey yok.Hepiniz ALLAHA emanet olun
    Cevapla
  • ali goktas 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer çark etmedi :). Yorgo dayandı kemal iktidar olamadı ama genede yorgoya gitti. Yorgo kardeş kk nında ağzına bakma yoksa şu anki zor durumunu bile çıra yaksan arasan bulamazsın...
    Cevapla
  • NEZİR YALÇIN 13 yıl önce Şikayet Et
    yolcular kalmasın diretk israile. mossad abilerinden akıl almaya gidiyor olmasın
    Cevapla
  • mehmet eren 13 yıl önce Şikayet Et
    :))). kazara bu adamın başbakan olduğunu düşünebiliyor musunuz!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR