Doktor, bıçak parasından tutuklandı

Sivas'ta göğüs ameliyatı yapacağı kadın hastadan bıçak parası istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan doktor, itiraz üzerine çıkarıldığı bir üst mahkemece tutuklandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 31.12.2009 14:24 GÜNCELLEME 31.12.2009 14:24 SAĞLIK
Doktor, bıçak parasından tutuklandı
Doktor, bıçak parasından tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince önceki gün suçüstü yapılarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan plastik cerrahi uzmanı S.S.A, Cumhuriyet Savcısının mahkemeye itirazı üzerine dün polis ekiplerince yeniden gözaltına alındı.

Doktor S.S.A, çıkarıldığı bir üst mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Sivas Numune Hastanesinde plastik cerrahi uzmanı olarak görev yapan doktor S.S.A'nın göğüs ameliyatı yapacağı hastası Hülya A'dan cerrahi müdahale karşılığında 300 TL istediği iddia edilmiş, bunun üzerine durumu yetkililere bildiren Hülya A'nın başlatılan soruşturma çerçevesinde, seri numaraları alınmış paraları hastanede doktor S.S.A'ya verdiği belirtilmişti.

Parayı aldığı ileri sürülen doktor S.S.A, 29 Aralıkta polis ekiplerince suçüstü yapılarak gözaltına alınmıştı. Bunun üzerine hastanenin tek plastik cerrahi uzmanı olan S.S.A'nın yapacağı 17 cerrahi müdahale de iptal edilmişti.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 5
  • kml 16 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar çok bozulmuş.... kusura bakmayın hekimler,yorumcular eczacılara çamur atarken doktorlar onları destekliyordu ne oldu????sap döner keser döner gün gelir hesap döner kusura bakmayın doktorlar çok zenginsiniz çok kim bilir daha neler var neler
    Cevapla
  • üsküse 16 yıl önce Şikayet Et
    insaf edin. bukadar rahat kötülediğiniz doktorların ne şartlarda yetiştiğini ve ne şartlarda çalıştığını bilmeden konuşuyorsunuz ve bu çirkin şeyi yapayan binlerce doktorun hakkına giriyorsunuz, elbette bu olay tasvip edilecek bir olay değil ama, artık bu zihniyette doktor sayısı epey azaldı. Türkiyede hiçbir meslek grubu gecenin 03 ünde sıcak yatağından kalkıp hastaya, acile gitmez, ve bunu tamamen hasta için yapıyor, alınan risk karşısında aldıkları parayıda çok görenlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • hikmet 16 yıl önce Şikayet Et
    soyguncular. bu tıp doktorlarının cogu soyguncu. cogunun otelleri filan var. deneme yanılma yöntemiyle hastaları sürekli git gel yaptırarak tedavi etmeye çalısırken ceplerini dolduruyorlar!
    Cevapla
  • ahmet furkan sarıbıyık 16 yıl önce Şikayet Et
    Can Akman. Evet hepsini tutuklayalım seni başımıza hekimbaşı yapalım...
    Cevapla
  • can akman 16 yıl önce Şikayet Et
    almayan yok. bu ilk değil son da değil yüzde 99 bıçak parası alınıyor hepsinin tutuklanıp meslekten ihraç edilmezi gerekir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR