Leipzig hocası neden kaybettiklerini açıkladı!

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2017 00:42 GÜNCELLEME 27.09.2017 08:54 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Leipzig hocası neden kaybettiklerini açıkladı!
Leipzig hocası neden kaybettiklerini açıkladı!

Mağlubiyetle ilgili konuşan Ralph Hasenhüttl "Bence atmosfere karşı kaybettik. Bu sadece ikinci Devler Ligi maçımız. İlk yarı bizim için çok zorlu geçti. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Alıştığımız düzenimizi bozdular. Böylesine önemli bir yerde oynamak oyuncularıma ders oldu. Bizim açımızdan iyi oldu" dedi.

Beşiktaş stadındaki atmosferle ilgili sözlerine devam eden Ralph Hasenhüttl, "Avrupa'da tecrübe sahibi olmak istiyoruz ama deplasmanda böyle bir atmosferi ilk kez yaşayınca takım için de iyi olmuyor. Çok genç bir ekibiz. Pozisyonları değerlendiremedik, ama buradan çok ders çıkardık. Kaybettik ama bu bize iyi bir ders oldu" diye konuştu.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçı,halkımızın dualarıyla kazandı,Almanların dua edecek kimseleri yokki.
    Cevapla
  • Kanarya 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlara haddini bildirdik helal olsun beşiktaş
    Cevapla
  • Erhan Trd 6 yıl önce Şikayet Et
    çok diri ve yürekli bir takım.yaş ortalamaları düşük.iskelet kadroyu dağıtmazlarsa iki yıla kadar çok daha iyi bir takım olurlar
    Cevapla
  • Dursun baki 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yorumlamış
    Cevapla
  • kartallı 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adama ,bakın sayılmayan golü gündeme getirmiş mi ? Demek ki ,futbolda yenmek ,yenilmek ,hakem hataları varmış. Sonuç olarak 6 puanla Beşiktas % 80 gruptan çıkar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR