Fransa'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!

Bir dönem Fransa Milli Takımını çalıştıran Raymond Domenech, Galatasaray - Paris Saint Germain maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2019 15:24 GÜNCELLEME 04.10.2019 15:24 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Fransa'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!
Fransa'dan G.Saraylıları kızdıracak sözler!

Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynanan ve Paris Saint Germain'in deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından L'Equipe gazetesinin televizyon kanalına yorumcu olarak katılan Fransa Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Raymond Domench açıklamalarda bulundu.

Paris Saint Germain'in geçen seneden bir farkı olmadığını söyleyen Domenech, Galatasaray hakkında yorumlarda bulunurken şunları söyledi:

"ORTA SEVİYE OYUNCULAR"

''Paris Saint Germain'in gruplarda Galatasaray ile karşılaşıyor. Türk temsilcisine baktığımız zaman Fransa Lig 1'de oynamış orta seviye oyuncular olduğunu görüyorsunuz.''

"REAL GALİBİYETİ.."

"Paris'in kötü olduğunu söylemiyorum fakat bu maç bir kıstas niteliği taşımıyor. Real Madrid'in Club Brugge'e karşı oynadığı maç sonrası Paris'in Real galibiyeti konusunda göreceli olunması gerekiyor.''

"ORTALAMA BİR TAKIMA KARŞI.."

"Paris Saint Germain'in ortalama bir takım olan Galatasaray'a karşı sergilediği son 15 dakikalık performansı pek parlak bulmuyorum."

Ryan Domenach Fransa Milli Takımı başında 79 maça çıkarken 41 galibiyet,23 beraberlik ve 15 yenilgi aldı.

 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • BAK HAAA 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın uefa şampiyonluğu ve super kupası olmasi bizdeki bazı fenerli ve beşiktaşlıları kızdırıyor yorumlarda psgy hakli buluyor baksana.
    Cevapla
  • Reissssss 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun neyine kızalım, adam haklı. Futboldan soğuduk Türk takımlarının sayesinde.
    Cevapla
  • Cevap 1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli arkadaşlar size ne oluyor siz hangi ligde oynuyorsunuz yoksa hayal ligin de adam gs dan bahsediyor fenerden ses geliyor size ne bizim rakibimiz size ne uefa kupası var süper kupa var sizin neyiniz var
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı.
    Cevapla
  • Alanyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylılar niye kızsın adam övmüş Galatasaray’ı, Psgnin oyununu parlak bulmadım demiş. Avrupa’nın en iyi kadro derinliği olan bi takıma karşı iyi bile oynadı galatasaray.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR