Avrupa'da tüm rakiplerimiz belli oldu!

Avrupa'da yoluna devam eden temsilcilerimiz Trabzonspor, Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in rakipleri ve maç tarihler netleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2022 01:08 GÜNCELLEME 12.08.2022 01:08 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Avrupa'da tüm rakiplerimiz belli oldu!
Avrupa'da tüm rakiplerimiz belli oldu!

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yoluna devam eden temsilcilerimizin rakipleri ve maç tarihleri belli oldu. Buna göre Trabzonspor, Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir karşılaşmalarını 16-25 Ağustos tarihilerinde oynayacak.

TRABZONSPOR'UN RAKİBİ KOPENHAG

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile karşılaşacak. Bordo-mavililer ilk karşılaşmayı 16 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 24 Ağustos'ta Trabzon'da oynayacak.



FENERBAHÇE İLK MAÇI DEPLASMANDA OYNAYACAK

Yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turunda devam eden Fenerbahçe, bu etapta Avusturya Wien ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 18 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak. Fenerbahçe, rövanşta ise rakibini 25 Ağustos'ta Kadıköy'de ağırlayacak.

SİVASSPOR, İSVEÇ'E GİDECEK

Avrupa mücadelesine UEFA Avrupa Ligi play-off turunda başlayacak Sivasspor, İsveç'ten Malmö ile karşılaşacak. Sivasspor, ilk maçı 18 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı 25 Ağustos'ta iç sahada oynayacak.

BAŞAKŞEHİR, ROYAL ANTWERP İLE KOZLARINI PAYLAŞACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turuna kalan Başakşehir, bu turda Belçika'dan Royal Antwerp ile kozlarını paylaşacak. Başakşehir, ilk maçı 18 Ağustos'ta içeride, rövanşı ise 25 Ağustos'ta Belçika deplasmanında oynayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Anar 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor Başakşehir geçicek
    Cevapla
  • Anar 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor Başakşehir geçicek
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi bu takımlar sömürüyor. Süper ligdeki takımların her sene harcadığı parayı bir havuza koyun o paralarla her yıl en az 10 hastane 100 okul açılır. Boşa giden çuvalla para başka bir şey değil.
    Cevapla
  • paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    konyaya yazık oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben malesef hicbirinden ümitli degilim, herzamanki gibi bir hüsran gözüküyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR