İstanbul'un eğlence adresi: İsfanbul Tema Parkı

İsfanbul Tema Parkı yani güzel gezi adreslerinden biri. Harika oyun alanları ve gezilecek yerleri bulunan tema parkta büyük küçük herkes gönlünce eğlenebiliyor. Tema Park giriş ücretleri nedir, detaylar haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2021 10:53 GÜNCELLEME 04.10.2021 10:14 SEYAHAT
İstanbul'un eğlence adresi: İsfanbul Tema Parkı
İstanbul'un eğlence adresi: İsfanbul Tema Parkı

Eğlence denildiği zaman İstanbul'da ilk olarak akla gelen adreslerden biri  İsfanbul oluyor. Büyük küçük herkesi sabahtan akşama kadar değişik oyun alanları ile eğlendiren merkez harika bir gezi noktası. İsfanbul Tema Park  giriş ücreti de bu noktada merak edilen diğer detay oluyor.  Okullar kapalı olduğu zamanlarda ve tatil günlerinde adeta herkesin akınına uğrayan İsfanbul Tema Park'ta fotoğraf çekilecek güzel yerler bulunuyor. İsfanbul Tema Park nerede, nasıl gidilir ve giriş ücretleri nelerdir gelin beraber masalsı dünyayı keşfedelim.  

 

 

2013 yılında açılan İsfanbul herkese muhteşem bir gezi deneyimi sunuyor. Sadece gezi değil aynı zamanda eğlence imkânı bulmak da mümkün burada. Tema park içerisinde AVM ve gösteri merkezi bulunuyor. Aynı zamanda da Avrupa'nın önde gelen tema parklarından biri olarak biliniyor. Eğlence merkezi içerisinde yer alan bütün oyunlar büyük küçük herkese hitap ediyor. Yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken bir macera oyunu ya da köşesi bulmak mümkün. Aynı zamanda engelli bireylerin de katılım sağlayabileceği yerler bulunuyor.  

EĞLENCENİN BAŞKENTİ İSFANBUL TEMA PARK 

Gürsoy Grup çatısı altında, “Eğlencenin başkenti” sloganı ile misafirlerine hizmet veren, İsfanbul Tema Park, sadece Türkiye’nin değil, içinde bulunduğu coğrafyanın da eğlencenin en büyük adresi…  

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı olan, misafirlerini karşılayan görkemli masalsı şatosu ile İsfanbul Tema Park, “Eğlencenin başkenti” sloganıyla hizmet veriyor.  

120 bin metrekarelik bir alanda kurulu, 7’den 70’e ailece güvenle eğlence sunan İsfanbul Tema Park’ta; 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, Cnn International tarafından dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı seçilen “Nefeskesen”, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, King Kong, Viking 4 bin metrekarelik bir alana kurulan “Fatih’in Rüyası” gibi 30’a yakın heyecan verici eğlence ünitesiyle misafirlerin ilgi odağı.  

Türkiye’nin en büyük açıkhava Led ekranına sahip 10 bin kişilik dev gösteri sahnesindeki etkinlikler ve bitmeyen festival ortamı İsfanbul’da. İsfanbul Tema Park, 2021 yazında, TESFED Türkiye Kupasına ve HADO Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. İsfanbul Tema Park’ın Açıkhava sahnesinde, her yaştan misafir geleceğin sporu HADO’yu deneyimleyebilmekte.   

İsfanbul Tema Park, sahip olduğu özgün konsept sayesinde yerli ziyaretçiler kadar yabancı turistlerden de yoğun ilgi görüyor.  

 

 

Tema park içerisinde bir de alışveriş merkezi bulunuyor. Eğlenmeye gelen kişiler bu merkezde alışverişlerini de yapabiliyor ve gezebiliyorlar.  

Alışveriş caddelerini tramvayla da dolaşabilir ve her yerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca yeme içme bölümleri, sinema, bowling salonu sağlıklı yaşam merkezi gibi alanlar da bulunuyor.  

İsfanbul içerisinde konserler ve kültürel organizasyonlar için de dev bir alan bulunuyor. 10 bin kişi kapasitesi bulunan alanda yazın unutulmaz konserler veriliyor.  

İSFANBUL TEMA PARK NEREDE, NASIL GİDİLİR? 

Dev eğlence merkezi İsfanbul, İstanbul'da Yeşilpınar Mahallesi'nde yer alıyor. Sabah 10.30'da açılan alan mekan akşam 21.30'da kapanıyor.  Ancak bu saatler dönemlere göre değişiklik gösteriyor. 

Ulaşım için ücretsiz servislerden faydalanabilir ya da kendi aracınızla gidebilirsiniz. Kendi aracıyla giden kişiler için eğlence parkının büyük bir otoparkı da bulunuyor.  

Ücretsiz servis ulaşımını kullanacak olursanız bilet almanız gerekecek. 16 farklı noktadan ücretsiz servis ulaşımı bulunuyor. Sabah 10.00'da başlayan seferler akşama kadar devam ediyor.  

Toplu taşıma ile ulaşım sağlamak isteyenler için ise Şişli, Taksim, Eminönü gibi merkezi noktalardan otobüslerin olduğunu söyleyelim.  

İSFANBUL TEMA PARK GİRİŞ ÜCRETİ EKİM 2021

Ekim 2021             Hafta İçi          Hafta Sonu  

Tam 15-59 YAŞ          119tl              129tl

Çocuk 3-14 YAŞ         109tl             119tl

Bebek Giriş (0-3 Yaş)   Ücretsiz  

Sadece TC Vatandaşları için geçerli kampanya fiyatıdır. 

Temapark Hizmet Saatleri -Ekim 2021  

Hafta içi 10.30- 18.30 Hafta Sonu 11.00 – 20.00

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR