Muhafazakar otellerde erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinde erken rezervasyon dönemi başladı. 2024 yılının yaz döneminde ekonomik fiyatlarla harika bir tatil yapmak için harekete geçmenin tam zamanı. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir tatili Erken Rezervasyon fırsatlarıyla yaşamak için şimdiden harekete geçin. Erken rezervasyon fırsatlarını yakalayarakkredi kartına 12 aya varan taksit imkânlarından faydalanın. 

Erken Rezervasyon Otelleri; Antalya, İzmir gibi Türkiye’nin en çok rağbet gören yazlık yerlerindeki otellerden oluşuyor. 
Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için HalalBooking’i ziyaret edebilirsiniz.

Erken rezervasyon fırsatları yılın farklı dönemlerine yayılıyor. Tatilcilere erken dönemde yüksek indirim oranları sunulurken, yaz sezonu yaklaştıkça bu oran azalıyor. 

Rezervasyonunuzu yılın sonuna yaklaşırken yapmanız ekonomik olarak daha uygun fiyata tatil yapmanıza olanak sağlayacaktır. 

Ekim-kasım-aralık aylarında başlayan erken rezervasyon fırsatları tatilcilere indirimin yanında çeşitli taksit ve uygun ödeme planları da sunuyor.

Erken Rezervasyon hakkında söylenebilecek en açıklayıcı tanım, ‘yaz tatilini erkenden almak isteyenlere sunulan indirim fırsatları’ olabilir.

Muhafazakâr otellerde erken rezervasyon fırsatları

Erken rezervasyon fırsatlarından daha önce faydalanmış olan aileler erken rezervasyon döneminin ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilirler.2024 yılı erken rezervasyon fırsatları muhafazakar oteller için de başladı. Erkek ve kadın havuzları ayrı, tamamen alkolsüz, helal sertifikalı ürünlerle hazırlanmış yemekleri misafirlerine sunan tesisler misafirlerin ibadetini yapabilmesi için her türlü imkânı sağlıyor.

İslami oteller, alkolsüz deluxe her şey dahil, alkolsüz ultra her şey dahil, alkolsüz her şey dahil gibi pek çok farklı konseptte hizmet veriyor. Bu oteller, muhafazakar hayat tarzını benimseyenlerin eş ve aileleriyle unutulmayacak bir tatil geçirmesi için her türlü imkânı sağlıyor. Erken rezervasyon yaptırarak muhafazakar otellerin sunduğu ekstra indirim ve taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Denize Sıfır 5 yıldızlı İslami Oteller 

Bu otellerde bay ve bayan havuzları ayrı olarak tasarlanmıştır. Alkol satışı ve servisi kesinlikle yapılmaz. Mayo ve kıyafet seçimlerinin İslami şartlara uygun olduğu denize sıfır 5 yıldızlı İslami Oteller, muhafazakar görüşlü ailelerin huzur içinde çocukları ile birlikte tatil yapabileceği en ideal tesislerdir.

Denize Sıfır 5 Yıldızlı İslami Oteller, denize uzak olan otellere göre misafirlerine daha konforlu bir tatil sunar. Bayanların denize haşemalarıyla girme imkanı bulduğu otellerde, misafirler bayanlara özel tamamen korunaklı havuzlarda endişe duymadan gönüllerince havuz keyfi yapabilirler.  Bu otellerin sunduğu bir avantaj da bazı tesislerde bayanlara özel plajın olmasıdır.

Helal konseptli bir otel seçerken bu ayrıntılara dikkat!

  • Kadınlara ayrılan havuz, kaplıca ve masaj alanlarında kadın personeller, erkeklerin kullandığı yerlerde de erkek personeller çalışmalıdır.
  • Muhafazakar oteller bazı dönemlerde çok uygun fiyatlar sunabilirler, fırsatları yakalamak için sürekli kontrol etmelisiniz.
  • Bazı otellerin kadın havuzu açık alanda olsa da tamamen korunaklı hale getirilmiş durumdadır. Ancak korunaklılık derecesi tamamen gizlilik sağlamıyorsa bu otellerde kadınlar tesettür mayo giyebilmelidir.
  • Tesiste haremlik selamlık bölümlerin olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
  • Odalarda seccade, tespih ve Kur’an-ı Kerim bulunmalıdır. Eğer yoksa temin etmelerini isteyebilirsiniz. 
  • Bu oteller tamamen alkolsüz konseptte hizmet vermelidir. 

Neden erken rezervasyon otelleri bu kadar ekonomik?

Erken rezervasyon kampanyaları düzenleyen oteller ekim-kasım-aralık döneminde indirim yapmaya başlayarak tesislerinin yaz aylarında dolu olmasını garantilemiş oluyor. Oteller kışın satış yaparak kazançlarını da garanti altına almış oluyorlar. 

Erken rezervasyon dönemi ne kadar sürer?

Erken rezervasyon dönemi her yıl genellikle ekim-kasım-aralık aylarında başlar. Yaz sezonu başlayana kadar, her ay indirim oranı düşecek şekilde nisan-mayıs aylarına kadar sürer.

Tatili erkenden planlamanın avantajları nelerdir?

  • Tüm dünyada erken rezervasyon kampanyaları yapılır ve bu tatil yapmanın en ekonomik yollarından biridir. 
  • Aylar öncesinden tatilinizi planlamanız, bütçenizi ve zamanınızı yönetmenize imkan tanır.  
  • Erken Rezervasyondan faydalandığınızda, yaz döneminde istediğiniz bir tarihe tatil planlayabilirsiniz. 
  • İstediğiniz yaz tatilini gerçekleştirebilir ve otellerde yer bulamama sorunu ile karşılaşmazsınız. 
  • Balayı gibi tarihi önceden belli olan tatilleriniz için erken rezervasyon avantajlı konaklama paketlerinden yararlanabilir, tesisin birçok imkanından indirimli veya ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. 
  • Planınızda bir değişiklik olması durumunda rezervasyonunuzu kolayca iptal edebilirsiniz. 

Resmi tatillerde erken rezervasyon avantajı

2024 yılındaki resmi tatil günlerinde erken rezervasyon sayesinde yer ayırtmak çok akıllıca bir yöntemdir. Resmi tatillerde otellerde boş yer bulmak neredeyse imkânsızdır. Erken rezervasyon sayesinde bayram gibi özel günlere aylar öncesinden rezervasyon yaparak cazip fiyatlara konaklayabilirsiniz.

Antalya ve İzmir’de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabileceğiniz muhafazakâr otelleri sizler için derledik.

Antalya’da denize sıfır konumda yer alan ilk otelimiz Adin Beach Hotel

Adin Beach Hotel Antalya, Alanya bölgesinde yer alıyor. Tesis denize sıfır konumuyla ön plana çıkıyor. Deniz kıyısında olan tesisin kendine özel kum plajı bulunuyor.  6 adet açık, kadınlara özel 2 adet kapalı yüzme havuzu mevcut. Tesisin imkanları arasında banana, jet ski, kano, sörf, yelkenli gibi su sporları da yer alıyor. İster ailenize en uygun büyüklükteki otel odalarını isterseniz de villa seçeneklerini değerlendirerek uygun fiyatlarla 2024 yaz tatili rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Otel restoranlarında ve kafelerinde sunulan yiyecekler her zaman helal ve alkolsüz konseptte hizmet veriyor.

Gezelim.com okuyucuları için önerebileceğimiz diğer otel Bera Alanya Otel

Bera Hotel Alanya Antalya, Alanya- Konaklı bölgesinde yer alıyor. Tesisin denize sıfır konumda kendine özel plajı bulunuyor. Kadınlara özel tamamen korunaklı açık ve kapalı yüzme havuzları ve spa merkezi mevcut.  Çocuklara özel olanakları ve aktivite seçenekleri ile ailelerin gözde tercihi olan bu otel helal konseptte alkolsüz Her Şey Dahil konaklama imkanı sunuyor. 

İzmir’de tavsiye edebileceğimiz tesis Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa

Royal Teos Thermal Resort Clinic Spa İzmir, Seferihisar bölgesinde yer alıyor. Tesis tamamen helal ve alkolsüz herşey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Kadınlara özel tamamen korunaklı plaj, güneşlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuz imkanları sunuyor. Tesis içerisinde spa merkezi, sauna, buhar banyosu, türk hamamı, spa küveti/jakuzi, fitness gibi hizmetler de sunuluyor. Termal otel olması sebebiyle yılın 12 ayı hizmet veren tesiste ister sömestr tatili, ister bahar ara tatili isterseniz de yaz tatili için rezervasyonlarınızı uygun fiyatlarla yapabilirsiniz.

Bu içeriğimizde erken rezervasyon fırsatlarından ve denize sıfır muhafazakar otel imkanlarından bahsettik. Ailenizle ve sevdiklerinizle tatile çıkarken HalalBooking ayrıcalıklarından faydalanmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir