Hayalinizdeki Tatil Maldivler’de Gerçekleşiyor

Berrak denizi ve büyüleyici doğasıyla tüm dünyada tanınan Maldivler, eşsiz tatil fırsatları sunuyor. Sıcak iklimiyle ilgi toplayan ülke, doğa içinde deniz tatili yapmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor. Turkuaz suları, tropik bitki örtüsü ve bembeyaz kumlarıyla tatilcileri ağırlayan Maldivler, lüks konaklama alternatifleriyle herkese hitap ediyor.

Maldivler’deki helal tatil fırsatlarını HalalBooking ayrıcalıklarıyla inceleyebilirsiniz.

Sıcak iklimiyle her dönem tercih edilen Maldivler, dünyanın farklı şehirlerinden milyonlarca turiste ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en popüler tatil rotaları arasında yer alan Maldivler’in sunduğu olanaklar ve muhteşem doğası eşliğinde unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Mavi ve yeşilin tonlarını bir arada bulunduran bölgede yılın yorgunluğunu benzersiz bir deneyimle atabilirsiniz.

HB Loyalty Club ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayın.

Maldivler’e ne zaman gidilir?

Okyanus kenarında keyifli bir tatil deneyimi sunan Maldivler, yılın her dönemi misafirlerini ağırlıyor. Nem oranı düşük olan bölge, sıcak havasıyla her zaman konforlu bir tatil deneyimi sunuyor. Yılın her dönemi tatil için oldukça elverişli olan Maldivler’de en ideal dönem nisan ve mayıs ayları arasında gerçekleşiyor.

Tamamen korunaklı villalarda tatil deneyimi

Korunaklı villalar, muhafazakâr aileler için villa tatili yapılabilecek en konforlu mekânların başında geliyor. Gizliliğin ön planda tutulduğu korunaklı villalar tatile çıkan ailelere gözlerden uzak bir tatil fırsatı sunuyor. Bazıları çitlerle çevrilmiş bazıları da denize sıfır ve tamamen korunaklı olan otellerde konforun tadına varabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle korunaklı havuzda vakit geçirirken mahremiyetinizden ödün vermeden huzurlu bir şekilde tatil yapabilirsiniz.

Maldivler’de balayı tatili

Balayınız için sakin ve dinlendirici bir ortam arıyorsanız Maldivler’in büyüleyici atmosferini deneyimleyebilirsiniz. Maldivler, balayı çiftlerinin tatil tercihleri arasında yer alıyor. 

Hint Okyanusu’nda yer alan şehir, turkuaz suları ve büyüleyici doğasıyla unutulmaz bir balayı tatili sunuyor. HalalBooking ayrıcalıklarından faydalanabileceğiniz otellerde yer alan balayı avantajları tatilcilere konforlu bir ortam vadediyor. Konaklama sürecinde meyve sepeti, özel doğum günü pastası,  mum ışığında romantik akşam yemeği ve spa hizmeti gibi özellikler bu avantajların arasında yer alıyor.

Her bütçeye uygun tesislerde konaklama imkânı

Ülkeyi oluşturan 1200 adada hizmet veren oteller ve farklı bütçelere uygun tatil seçenekleri sunan Maldivler’de tercihlerinize göre bir tatil planlayabilirsiniz. Turizm faaliyetlerinin oldukça geliştiği adalardaki oteller, misafirlerine sunduğu lüks hizmetlerle ön plana çıkıyor. Küçük adalarda hizmet veren konaklama tesisleri ise misafirlerine farklı olanaklar ve hizmetler sağlıyor. Aynı zamanda Dubai’nin başkenti Male’e yakın adalarda bütçe dostu ve konforlu bir tatilin ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Maldivler’de gezilecek yerler

Yılın her mevsimi ziyaret edebileceğiniz ada ülkesi, zengin kültürü ile misafirlerine farklı deneyimler yaşatıyor. Tatil boyunca Maldivler’i keşfetmek için farklı gezi rotaları oluşturabilirsiniz. Maldivler’de gezilecek yerler arasında; The Artificial Beach, Maldives National Museum, Sultan Parkı, Maldives National Museum, Masjidul Sultan Mohammed Cami, Hukuru Miskiiy Cami ve Bathala Adası bulunuyor.

Maldivler’de yapabileceğiniz aktiviteler

Adrenalin sporlarına ilgi duyuyorsanız Maldivler’in önemli dalış noktalarına yapılan turlara katılarak tatil boyunca farklı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Maldivler’de şnorkelle ya da ekipmanla dalış yaparak şehrin büyüleyici su altı dünyasını yakından inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Hint Okyanusu’nun binbir güzellikteki deniz canlılarını mercan resiflerinde yüzerek de keşfedebilirsiniz.

Günübirlik tekne turları yaparak Maldivler’de yer alan adaları ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle gerçek Maldiv kültürünü gözlemleme ve deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.

Maldivler’in helal lezzetleri

Zengin kültürü ve yemekleriyle ön plana çıkan Maldivler’de birbirinden özel lezzetleri tadabilirsiniz. Eşsiz doğasıyla misafirlerini ağırlayan şehrin mutfağında balık ve deniz ürünleri ağırlıklı olarak tüketiliyor. Çeşitli yöntemlerle pişirilen ve sunulan balıkları büyüleyici şehir manzarası eşliğinde keşfedebilirsiniz.

Maldivler’de tadabileceğiniz yemekler arasında; özel bir ekmekle servis edilen Garudhiya, küçük parçalara bölünmüş orkinos, soğan ve Hindistan cevizi ile hazırlanan Mas Huni, muz çiçekleri ve Hindistan cevizi ile servis edilen Boshi Mashuni, genellikle yemeklerin yanında garnitür olarak sunulan Rihaakuru, ülkede en çok tüketilen yemekler arasında bulunan Bajiya vetütsülenmiş ton balığı ile hazırlanan Chapati yer alıyor.

Maldivler’in büyüleyici ambiyansını hissedebileceğiniz otelleri sizler için derledik.

Maldivler’de sizler için seçtiğimiz ilk tesis Furaveri Maldives

Raa Mercan Adası’nda yer alan Furaveri Maldives, bembeyaz kumsalların ve gür yeşilliklerin arasında yer alan villalarıyla konforlu bir tatil vadediyor. Furaveri Maldives’teki tatilinizde kendi egzotik orman villanızda kalabilir ve bireysel tercihleriniz doğrultusunda unutulmaz bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz. Lüks ve ihtişamın bir arada sunulduğu ada tesisinde, Maldivler’in berrak sularının ve güneşli ikliminin keyfini çıkarabilirsiniz. Özel olarak kiralanabilecek spa ve korunaklı ada plajının bulunduğu 168 özel villa arasından tercihlerinize göre bir seçim yapabilirsiniz. Tamamen korunaklı plaj ve spa hizmeti sunan tesiste konakladığınız sürece göletlerin üzerindeki villaları birbirine bağlayan yürüyüş yollarında huzur bulabilirsiniz. Bazı odalarda tam korunaklı bir açık yüzme havuzu, spa küveti ve jakuzi seçeneği sunulan tesiste iki yatak odalı plaj rezidansı özel teklifi, deniz uçağı transferi ve gala yemeği gibi ekstralardan faydalanabilirsiniz.

Bir diğer  tesis Fiyavalhu Resort Maldives

Mandhoo Adası’nda yer alan Fiyavalhu Resort Maldives, korunaklı güneşlenme alanı ve havuzlu villa seçenekleriyle tatilcileri ağırlıyor. Tesiste yer alan toplam 43 villa arasından seçim yaparak güvenli ve huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Tatiliniz boyunca kano, rafting, şnorkelli yüzme ve balık tutma gibi çok sayıda etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda tesiste sunulan gala yemeği, havaalanı yardımı, karşılama içecekleri, balayı çiftleri için meyve sepeti, evlilik yıldönümlerinde meyve sepeti gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Fiyavalhu Resort Maldives’te karma güneşlenme alanının bulunduğu karma bir plaj, farklı mahremiyet düzeylerinde güneşlenme alanları, tamamen korunaklı açık yüzme havuzları ve denize sıfır güneşlenme alanları bulunmaktadır.

Gezelim.com okuyucuları için önerebileceğimiz  tesis Reethi Faru Resort

Bembeyaz kumlu bir plajda, berrak sular eşliğinde tatilcileri ağırlayan Reethı Faru Resort, çocuklu ailelere özel sunduğu çocuk oyun alanı ve havuzu hizmeti ile konforlu bir tatil vadediyor. Bazı villalarında özel jakuzi bulunan ve bayanlara özel plaj, güneşlenme alanı ve spa merkezi sunan otelde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.  Aynı zamanda lüksün ve ihtişamın bir arada bulunduğu otelde sunulan özel plaj, uluslararası uçuşlar için dönüş transferi, gala yemeği ve balayı imkanları gibi ekstralardan faydalanabilirsiniz.

Maldivler’de tavsiye edebileceğimiz  tesis  Kihaa Maldives

Turkuaz suları ile beyaz kumlu plajlarıyla tatilcilere ev sahipliği yapan Kihaa Maldives’te yer alan spa merkezi ve kapalı yüzme havuzu özel kullanım için rezerve edilebilir. Bayanlara özel plaj, güneşlenme alanı ve spa hizmeti sunan tesiste, lüks villa ve süitlerinin kendi özel havuzlarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda özel plaj, gala yemeği, her şey dahil gold paketi, balayı ve evlilik yıldönümü avantajları gibi ekstralardan yararlanabilirsiniz. Kendine özel havuzları bulunan lüks villa ve süitlerde konforlu tatilin tadına varabilirsiniz.

Bir diğer tesis Plumeria Maldives

Maldivler’in kalbindeki mükemmel konumuyla dikkat çeken Plumeria Maldives, sadece helal yiyeceklerin sunulduğu alkolsüz bir oteldir. Lüks olanaklarla donatılan ve muazzam bir tasarıma sahip olan 48 odadan oluşmaktadır. Palmiye ağaçlarıyla çevrili kumlu bir plajdan oluşan mercan adasının üzerinde yer alan Plumeria Maldives’in kendine özel plajı da vardır. Her odada klima ve bir balkon mevcuttur. Burada kano, rüzgar sörfü, dalış ve şnorkelli yüzme gibi çeşitli su sporlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Otelin sunduğu kiralık sürat teknesi ve gala yemeği gibi ekstralardan faydalanabilirsiniz.

HalalBooking avantajlarından yararlanabileceğiniz tesis Amaya Resorts & Spa Kuda Rah

Büyüleyici bir manzaraya sahip olan Amaya Resorts & Spa Kuda Rah’ın, bazı villalarında tamamen korunaklı yüzme havuzu bulunuyor. Otelde yer alan spa merkezi kişisel kullanım için rezerve edilebiliyor. Odaya özel olanaklar arasında tamamen korunaklı güneşlenme alanı ve açık havuz hizmeti sunan otelde deniz uçağı ve gala yemeği gibi imkanlardan yararlanabilirsiniz. Tatilinizi kano ve dalış gibi su sporu aktivitelerine katılarak renklendirebilirsiniz.

Gezelim.com okuyucuları için tavsiye edebileceğimiz tesisVilla Nautica at Paradise Island

Villa Nautica at Paradise Island, 9 villa tipi arasından seçim yapabileceğiniz bir tesistir. Sunset Beach Pool Villalarında tamamen korunaklı havuzlar ve güneşlenme alanları, Ocean Beach Pool Villalarında ise çoğunlukla korunaklı olan özel plaj güneşlenme alanları bulunuyor. Tesiste yer alan karma açık yüzme havuzu, plaj, fitness merkezi ve spa olanaklarından yararlanabilirsiniz. Tesis bünyesinde yer alan su sporu, dalış ve şnorkelli yüzme gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Her şey dahil ve balayı avantajlarını kullanarak konforlu tatilin tadına varabilirsiniz.

Maldivler’de tavsiye edebileceğimiz diğer villa Bandos Maldives

Dinlendirici bir ambiyansta farklı türde villalar sunan Bandos Maldives’te yer alan tüm yiyecekler helaldir. Çocuklar için çocuk kulübü, oyun alanı ve salonu sunan otelde kano ve rafting gibi su sporlarını yapabilirsiniz. Bazı odalarda kısmen korunaklı güneşlenme alanı ve açık havuz hizmeti sunan tesiste, her şey dahil paket fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Gezelim.com okuyucuları için önerebileceğimiz son tesis Hideaway Beach Resort & Spa  

Ada tesisi olan Hideaway Beach Resort & Spa, bazı odalarda tamamen korunaklı güneşlenme alanı ve açık havuz hizmeti sunuyor. Aynı zamanda karışık kullanım plaj, açık havuz ve fitness olanaklarıyla ziyaretçilerini ağırlayan otelde ayrıcalıklı tatilin keyfini sürebilirsiniz. Yemyeşil bir bahçenin içerisinde özel kiralama spa olanaklarıyla tatilcilerin gözdesi olan Hideaway Beach Resort & Spa’daki çocuk oyun alanları sayesinde konforlu bir tatilin keyfini sürebilirsiniz.

Bu yazımızda Gezelim.com okurlarımıza Maldivler’de konaklayabilecekleri en iyi otelleri tanıttık. Ailenizle ve sevdiklerinizle tatile çıkarken HalalBooking ayrıcalıklarından faydalanmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir