Antalya'da Erdoğan'a sevgi gösterisi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya proramının ikinci gününde tarihi kaleiçi semtini gezdi. Burada vatandaşlarla sohbet edip evleri ziyaret eden başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan çocuklara hediye verip sevdiler.
Turizm Şurası için geldiği Antalya'da ikinci gününü gezi ve incelemelere ayıran Başbakan Erdoğan, ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığında bir brifing aldı. 20 milyon dolar bütçeli Kaleiçi restorasyon ve roleve çalışması hakkında bilgi alan Erdoğan, brifingin ardından kaleiçi semtini ziyaret etti. Yoğun güvenlik önlemleri arasında yapılan gezide Polis helekopterleri de yukardan destek verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kızı tarafından annesi Sevim Erdoğan için istenen yardım talebine ise,eve girip hastayı ziyaret ederek cevap verdi. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaretin ardından tarihi Kaleiçi semtinde bulunan Alp Paşa konağında eşi Emine Erdoğan ile birlikte akşam yemeği yiyen Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Antalya'dan ayrılması bekleniyor.
Başbakan Erdoğan'a gezi sırasında Turizm Bakanı Atilla Koç, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ve eşi ile Antalya Büyükşaehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi refakat etti.