Erbakan'dan tepki: O koltuğa nasıl oturduğunu asla unutma

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Kıbrıs Barış Harekatı ile Barış Pınarı Harekatını hedef alan sözlerine yönelik tepkide bulunarak, “O koltukta 1974 tarihinde gerçekleştirilen Barış Harekatı sayesinde oturduğunu asla unutmamalıdır” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2019 17:16 GÜNCELLEME 14.10.2019 18:15 SİYASET
Erbakan'dan tepki: O koltuğa nasıl oturduğunu asla unutma
Erbakan'dan tepki: O koltuğa nasıl oturduğunu asla unutma

Yeniden Refah Partisi Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından yapılan yazılı açıklamada, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, “1974'te biz adına Barış Harekatı desek de bu bir savaştı ve akan da kandı. Şimdi Barış Pınarı desek de akan su değil kandır” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, Akıncı’nın, 1974’de gerçekleştirilen “Barış Harekatı” sayesinde o koltukta oturmakta olduğunu asla unutmaması gerektiğini vurguladı. KKTC Cumhurbaşkanı’nın Barış Pınarı Herekatı’nı hedef almasına tepki gösteren Erbakan, “Suriye’de TSK tarafından yürütülen Barış Pınarı Operasyonu'nda kahraman ordumuzun tüm operasyonlarında olduğu gibi sivil hedeflere asla zarar gelmemesi için azami hassasiyet gösterilerek gerçekleştirilen ve sadece terör örgütlerinin silahlı unsurlarını hedef alan, hukuka uygun, meşru bir operasyondur” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs ilinde belediye başkanı olsunlar. Artık devlet ümidi yok. Toprağımız ilan edelim.
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten orda neden ayrı devlet var anlamadık yıllarca
    Cevapla
  • İhsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmalarınızı ve açıklamalarınızı yakından takip ediyorum (çevremden gördüğüm kadarıyla sizi takip eden büyük bir kitlenin de olduğunu söylemek isterim). Mevcut sorunların yanında çözüm önerilerinizi sunmanız, bu konularda araştırmalar yapmanız; gerektiği yerde ve zamanda hiç çekinmeden (bu haber başlığında olduğu gibi) önemli açıklamalarda bulunmanız takdire şayan gerçekten... İnşallah hak ettiğiniz yere ulaşırsınız... Dualarımız niyetleri hayır olanlara...
    Cevapla
  • Ömer Faruk AK 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah başkanım
    Cevapla
  • Cumali 4 yıl önce Şikayet Et
    Babası gibi net konusuyor
    Cevapla
  • Tamer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir parti kurup onun başkanı olmanın çokta önemi yok. Zihniyetin çerçevesinde var olan bir partiye dahil olman daha önemlidir. Hatasız bir parti arayışıda hikayedir. Partilerin içinde insanlar vardır. O insan larda nefis sahibidir. Nefsini kontrol edenler ve edemeyenler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR