Fatih Erbakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a tepki: Bu adaletsizliğe son verin!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı belediyenin imkanlarını kendilerine yakın basın organlarını desteklemek için kullandığını belirterek bu adaletsizliğe son verme çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 19:07 GÜNCELLEME 13.04.2020 19:13 SİYASET
Fatih Erbakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a tepki: Bu adaletsizliğe son verin!
Fatih Erbakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a tepki: Bu adaletsizliğe son verin!

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan yaptığı yazılı açıklamada, başta Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere bazı  CHP’li belediyelerin, ‘Korkusuz’  ve ‘Sözcü’ gibi kendilerine yakın gazeteleri; belediyeye bağlı 'Halk Ekmek' büfeleri  ve tüm vatandaşlara ayrım yapmaksızın hizmet etmesi gereken  belediyeye ait araçlarla, belediye çalışanları  eliyle dağıttıklarını kaydetti. 

 

BU APAÇIK BİR ADALETSİZLİK DEĞİL Mİ?

CHP'li belediyelerin bu tutumlarıyla Türkiye'de birlik ve beraberlik atmosferini tesis edemeyeceklerini kaydeden Erbakan, şunları kaydetti:

 

"Bu tavırlarıyla, göreve gelmeden önce 'havuz medyası' şeklinde yönelttikleri eleştirileri, şimdi göreve gelince kendileri de yapmış olmuyorlar mı? Söz konusu CHP'li başkanların bu tutumu kendi 'havuz medyalarını' oluşturmak anlamına gelmiyor mu? Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?

Ötekileştirici söylem ve tavırlar, kutuplaşmayı tırmandıran uygulamalar, milletimizin bu en zor günlerde dahi birlik olmasına engel olmaktadır. Yapılan işin adı kamu imkanlarıyla yapılan bir hizmetse, bunun herkese eşit verilmesi, hem ahlaki hem de hukuki bir zorunluluktur. Belediye Başkanlarımızı bu gibi adil olmayan, etik olmayan, milleti kutuplaştıran uygulamalara acilen son vermeye davet ediyoruz."

BİNDİKLERİ OTOBÜSÜN İSTİKAMETİ YANLIŞ!

Fatih Erbakan açıklamasını; "Ancak yine Milli Görüş olarak  50 seneden beri ifade ettiğimiz gibi, Sayın Başkanların bindikleri otobüslerin istikameti yanlış! Yanlış istikamette giden otobüste ne kadar iyi insan olursanız olun, varacağınız nokta yanlış olur.
Milletimizin sahibi olduğu Belediyelerimizin adil bir şekilde hizmet vermesi için,  yeni nesil Milli Görüş Belediyeciliği’ne  bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.  Milletimiz 'Önce Millet' diyen, 'Kuvveti değil, Hakkı ve Adaleti Üstün Tutan'  Milli Görüş’ün hizmet anlayışını özlemle bekliyor. Ve bu hizmet anlayışına da ancak ve ancak Yeniden Refah’la kavuşulabilir!"
sözleriyle noktaladı.

YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Babasının parasını kardeşleriyle kavga ederek paylaştılar para suyunu çekti galiba bir yerlere yaranmaya çalışıyor şimdi.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    adamların ağzından çıkanları duymuyorsunuz yada duymak istemiyorsunuz, imamoğlu dediki "gazeteleri bedava getirin dağıtalım "dedi. Demek ki para istediler.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka gazeteleri de dagitiyormuymus yoksa sadece kendi gazetelerini i?
    Cevapla
  • Once Vatan... 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina sen buna inandin mi? ataturku kullanarak ceplerini dolduranlar bedava gazate verir mi hic.
    Cevapla
  • Seyhan Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haftasonu da yasak var. Söz verdiler bütün gazeteleri dağıtacağız diye, göreceğiz bakalım..
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuz anlamadım bunların cemaziyelevvelini biliriz
    Cevapla
  • Ahmet efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    refah partisini yık AK PARTİ ye geç orda siyaset yap Fatih Erbakan kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR