Uçağı, BBP lideri Destici istemiş

Fransız doktorların fişini çekmeyi önerdiği, Türk doktorların hayata bağladığı Zekeriya Kılınç’ın Büyük Birlik Partisi’nin Lyon sorumlusu İrfan B’nin damadı olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2020 07:42 GÜNCELLEME 01.05.2020 08:00 SİYASET
Uçağı, BBP lideri Destici istemiş
Uçağı, BBP lideri Destici istemiş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Bir siyasi partimizin genel başkanı aracılığıyla ulaştık” dediği kişinin BBP lideri Mustafa Destici olduğu ortaya çıktı.

Destici, Fuat Uğur’a Kılınç’ın Türkiye’ye getirilmesinde kendisinin aracılık ettiği açıkladı.

Destici “Orada fişini çekip ölüme terk edeceklerdi. Bunu da aileye söylemişler. Konu bana bildirilince ben de Sağlık ve Dışişleri Bakanlarımıza ilettim. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Uçak ambulansla evladımız Türkiye’ye getirildi. Siyasete malzeme olmaması adına açıklamadık. Lakin görüyorum ki; her fırsatta ülkemiz ve devletimiz aleyhine çalışma ve kara propaganda peşinde olanlar İsveç ve başka ülkelerde zor durumda kalan vatandaşlarımızı ve de hastalarımızı seviyesiz siyasetlerine alet ediyor” dedi .

Türkiye Gazetesi

 

 

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPkk nin zoruna gidiyor niye halka harcanan paraları cukka edemiyor lar zorlarina gidiyor
    Cevapla
  • Servrt 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Siyasi bir desdek olmadan olmaz.
    Cevapla
  • Dertli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatihciğim lütfen zeytinyağı kullan, sıhhidir, dokanmaz
    Cevapla
  • Fatih1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sen ve seningibi bagnaz dusunenlerden bu ulkeyi kurtarsın kardesim. Bu devletin buyuklugunu siz ve sizin gibi sığ duşünenler bile bir gun anlayacak. Bu devletin başındaki Reise bir gun sen ne buyukmussun diyeceksiniz. Zamanında bu senin gibi düşünenler Rahmetli Ebakana da aynısıni yaptilar simdi hepsi Erbakancı oldu. Sana da Allah hidayete ermeyi nasip etsin
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedwn isveç teki vatandaş tamı siyasi
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Destici'yi tebrik ediyorum olayı gündeme gelmek için siyasi malzeme yapmamış. Allah c.c. Devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Fransa da bir kanun var bu tip hastaların organlarına hastane kanunen el kaya biliyor Onun için herkes korkuyor organ için mi fişi çekmek istiyorlar diye tanı dığım bir arap asıllı tanıdık akşam ha stalanır gece fişini çekerler ve içini boş altırlar gerçek ten adam iyileşecek mi diye beklemezler beyin ölümü gerçekleşti derler böylece adam gitti.
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Covit 19 yokken Fransa İngiltere ABD İtalya cennet Türkiye cehennem avrupadaki vatandaşların düşünceleri bu şimdi aman aman bizi Alın tedavi edin biz Türk'üz tedaviden sonra hiç biri kalmaz burada bilin
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye herzaman, vatanını sevenlerin gözünde ve kalbinde bir cennettir bu asla değişmez. Bu durum nerde yaşadıkları ile alakalı değil. Kendi ülkesini karalıyan, aşağılıyanlar ise, ister Türkiye nin içinde veya dışında olsun, hep aynı ideolojiye akraba insanlar. Bunlar heryerdeler ve kolay değişmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR