MHP'li meclis üyesi yoğun bakımdan bozkurt işareti yaparak çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ömer Ay, yoğun bakım savaşından bozkurt işareti yaparak çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2020 13:07 GÜNCELLEME 07.05.2020 13:07 SİYASET
MHP'li meclis üyesi yoğun bakımdan bozkurt işareti yaparak çıktı
MHP'li meclis üyesi yoğun bakımdan bozkurt işareti yaparak çıktı

MHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ömer Ay, geçen 25 Mart günü yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne başvuruldu. Yeni tip korona virüs teşhisi ile test yapılan Ay'ın test sonucu pozitif çıktı.

 

Testin pozitifle sonuçlanmasının ardından tedavisine başlanan Ay'ın sağlık durumu bir süre ciddiyetini korudu. Plazma tedavisi için bir süre donör aranan Ay için Samsun'da donör bulundu. Ömer Ay, tedavisinin ardından yoğun bakım servisinden çıkartıldı.

Bozkurt işareti yapan Ay, alkışlar eşliğinde normal odaya alındı. Ay'ın tedavisinin sona ermesinin ardından taburcu edilmesi bekleniyor. MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse sosyal medya hesabında o anları paylaşarak "Zonguldak Belediye Meclis üyemiz kardeşimiz Ömer Ay çok şükür yoğun bakımdan çıkmış kendisini alkışlayan sağlık çalışanlarını bozkurt işareti yaparak selamlamıştır. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin İnşallah" ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR