HDP'den yeni provokasyon: "Sokağa iniyoruz"

Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadelesine devam ederken siyasette de virüs etkisi yaratan ve milleti kışkırtma ve her türlü provokasyona yönlendiren kirli odaklara karşı da mücadelesine devam ediyor. HDP, bayram sonrası koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemlere ve kısıtlamalara rağmen örgütlenme hatta mitinglere kapı açacaklarını duyurarak yeni bir provokasyon için açık açık çağrıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2020 16:14 GÜNCELLEME 24.05.2020 16:17 SİYASET
HDP'den yeni provokasyon: "Sokağa iniyoruz"
HDP'den yeni provokasyon: "Sokağa iniyoruz"

Terörle mücadele kapsamında HDP'li belediyelere terörle ilişkili oldukları gerekçesiyle gerçekleştirilen atamalar kirli şer odaklarını rahatsız etti. 

 

HDP'DEN YENİ PROVOKASYON

Salgın süresince gözaltına alınan HDP'lileri bahane eden HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, açıkça çağrıda bulunarak "Yaz ayları için bir planlama çıkaracağız, aşağı yukarı kaba hatları ile belli oldu. Yaz aylarında her zaman yaptığımız siyasi faaliyetleri yeniden devreye koyacağız. İşte halk toplantıları olsun, çeşitli etkinlikler olsun. Biz bütün siyasi partilere de, sivil toplum kuruluşlarına da öneriyoruz." dedi

 

KORONAVİRÜS BAHANESİYLE ÇİRKİN ÇAĞRI

Emniyet güçlerinin koronavirüs dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gözaltına almak istemesine rağmen zorluk çıkaran HDP'lilerin sözcülüğünü yapan Oluç, durumu provoke ederek, "Biz de bayram sonrasında olağan siyasi faaliyetlerimize başlayacağız. Halk toplantıları, mitinglere kadar bir planlama çıkartıyoruz Mücadelelerimiz, sokakta da devam edecek. Protestolarımız devam edecek. Mahalle mahalle örgütlenmeye devam edeceğiz" sözleriyle adeta halkı galeyana getirmek için çağrıda bulundu.

YORUMLAR 240 TÜMÜ
  • Albayrak 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu durumlarda demir yumruğunun üzerindeki kadife eldiveni çıkarıp baş kaldıranın başını ezmelidir. Çok taviz verildi böyle önüne geçilmez
    Cevapla
  • Sel 3 yıl önce Şikayet Et
    ADi kopekler yine saga sola saldirmaya basladilar.yandasdan destek gormeyince havlamaya basladilar.i. Surul.....
    Cevapla
  • TRGT 3 yıl önce Şikayet Et
    Buinsanlara fırsat verilmesin derhal bunlar bu ülkeden defolup gitsin bunun bir şekilde önlemi alınsın yarın geç olabilir.
    Cevapla
  • Ömer ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel ışte korkmadan ölecekler hepsi ama geride kalanları yinede devleti suçlar rabbim hepimizi ıslah etsin ne diyeyim şartlanmış düşmanlar...
    Cevapla
  • Hasancan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerede yaşıyorsanız bütün hdpkk lıların olduğu yerlerde sıkı fıkı mitingler yapın. Mesafeyi boşverin. Kucaklaşın öpüşün. Hasta olursanız hastanelerimize gelmeyin hainler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR