CHP'nin ortada bıraktığı Muharrem İnce'den sitem: Ben sizin adayınız değil miydim?

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, şimdi partisi tarafından ortada bırakılmasından şikayetçi. Haber Global yayınında bilgisi olduğu halde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası ekrandan alınan İnce stüdyoyu terk etmişti. Ancak İnce bu hareketine partisinden destek bulamadı. Yalnızlaştırılan Muharrem İnce, "Niye kınamıyorsunuz, ben sizin adayınız değil miydim" diyerek partisine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2020 13:23 GÜNCELLEME 02.06.2020 14:39 SİYASET
CHP'nin ortada bıraktığı Muharrem İnce'den sitem: Ben sizin adayınız değil miydim?
CHP'nin ortada bıraktığı Muharrem İnce'den sitem: Ben sizin adayınız değil miydim?

Yalova eski milletvekili Muharrem İnce 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilen genel seçimlerde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'yi 'Gel bakalım Muharrem İnce' diye çağırmıştı. Seçimde yüzde 30,6 oy alarak partisinin genel seçimlerde aldığından çok daha fazla oy oranını yakalayan İnce'nin kaybı sadece o seçim olmadı. Muharrem İnce, sonrasında adım adım partisi tarafından bir kenara atıldı. Görev verilmediği gibi çevresindeki isimler de partiden bir bir temizlendi.

 

 

Bu yalnızlaşma ve CHP tarafından ötekileştirilme İnce'nin başrolde olduğu 'yayın terk etme şovu' ile bir kez daha ve tüm çıplaklığı ile ortaya çıktı. İnce, Haber Global'de katıldığı 'İnce ile Özel' programı sırasında Cumhurbaşkanı'nın konuşmasına bağlanıldığı için tepki gösterip yayını terk etti. Oysa kanal tarafından Cumhurbaşkanı'nın konuşması sırasında yayının kesilip oraya dönüleceği bilgisi program önce İnce'ye aktarılmıştı.

PARTİSİ ORTADA BIRAKTI

 

 

Ancak Muharrem İnce'nin yaptığı şov CHP yönetimi tarafından tam anlamı ile görmezden gelindi. CHP Genel Merkezi'nden tek bir ses dahi çıkmadı. CHP yönetiminden ne bir destek ne de eleştiri duyulmadı.

Son olarak CHP'nin kanalı olarak da görülen Halk TV'nin İnce'nin bu şovunu YouTube sayfasından silmesi gerçeği tüm çıplaklığı ile İnce'nin yüzüne bir tokat gibi çarpmış görünüyor.

Partisinden fazla oy aldığı bir seçimden yaklaşık 2 yıl sonra CHP tarafından adeta silinip atılan, ötekileştirilen, yalnızlaştırılan ve görmezden gelinen İnce 'acınacak hale gelişine' sosyal medyadan isyan etti.

"NİYE KINAMIYORSUNUZ"

İnce, CHP'nin kendisine karşı olan kayıtsızlığına "Bir televizyon kanalı bana bir ayıp etmiş, yanlış yapmış. Ben bir meydan okumuşum. Terk etmişim orayı. Partiyi yönetenler niye kınamıyorsunuz bunu? Niye kınamıyorsunuz? Ben sizin cumhurbaşkanı adayınız değil miydim" ifadeleriyle tepki gösterdi.

YORUMLAR 151 TÜMÜ
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    zavallının hala haberi yok kılıçdaroglu ayağını kaydırdı senin sen kendini bir an gercekten başkan gördün rüyanda ama uyanınca şokk
    Cevapla
  • dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Gunaydin seni harcamak icin aday yapti zaten. Kemalin pacasi yemedi kendisi girmeye.
    Cevapla
  • Keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    seni dama atılar sen halen ilgi bekliyorsun hadi git muharem yeter kemal abin seni çuvala koyup dama attı
    Cevapla
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    daha uyanmadın mı seni kılıçtar oğlu ayağıma dolaşmasın kaybetsin çekilsin diye aday etti kazanamayacağını bildiğinden kendi aday olmadı yenilen güreşe doymazmış kılıçtaroğlu 9 seçim kaybetti ama bırakmıyor koltuğa japon yapıştırıcı ile yapışmış
    Cevapla
  • 007 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala kullanıldığının farkinda degil, gözünü hırs bürümüş. CHP'de Muharrem inceyi hiçbir zaman adam yerine koymadılar ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR