CHP 12 bin çalışanı işten çıkardı!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP’li belediyelerin seçim sonrası binlerce çalışanı mağdur ettiğini söyledi. Özhaseki “Sendikalardan sayıyı aldım. 12 bin kişi seçimlerden sonra işten atılmış. İstanbul’da 5-6 bin kişi. 6 bin kişinin ne günahı vardı? Sonra el altından adam almaya başladılar. Yazık” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 09:50 GÜNCELLEME 08.06.2020 09:53 SİYASET
CHP 12 bin çalışanı işten çıkardı!
CHP 12 bin çalışanı işten çıkardı!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP’li belediyelerin seçimler sonrası binlerce çalışanı mağdur ettiğini söyledi. Özhaseki İstanbul başta olmak üzere toplamda 12 bin kişinin CHP’li yöneticiler tarafından işsiz bırakıldığını söyledi.

 

 

'HALA AĞLAMAYA DEVAM EDİYORLAR'

Özhaseki, "Mağdur edebiyatının tuttuğunu gördüler, hala ağlamaya devam ediyorlar. Sen başkan oldun arkadaş; ağlama, iş yap. Başkasına da suç bulma. Sendikalardan sayıyı aldım. 12 bin kişi seçimlerden sonra işten atılmış. İstanbul'da 5-6 bin kişi sadece. 6 bin kişinin ne günahı vardı? Sonra el altından adam almaya başladılar, yazık" dedi.

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Yaşar dede 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin işi bu 1979 da bizleride elazığ dan vana sürdüler yerimize Tunceli den pkk lıları yerleştirdiler bu hain güruh.
    Cevapla
  • sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    chp=zarar=chp
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlisin var kardesim dogru fomül CHP = SU KATILMADIK VATAN HAİNLERİ TOPLULUĞU
    Cevapla
  • Sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapatin şu iblis partisini yeter artik mūslūmanlara zulūm.
    Cevapla
  • bibi 3 yıl önce Şikayet Et
    belediye yeme ve torpilli chplilere yedirme yeri, ümit boynerin tecrübesiz oğlunu müdür olarak işe alanlardan ne bekliyorsunuz ki
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    chp gercegi isminde cumhuriyet ve halk olsada ne cumhuriyeti iclerine sindirdiler nede halk i, halk arasinda ayrimcilik hep chp lilerde ak parti belediyelerinde chp li yada partili diye kimse isten atilmadi ama chp daha ilk yilinda sadece istanbulda 6 bin kisiyi issiz ac sefil birakti bu insanlarin aileleriyle toplam sayi 18 ila 20 bin diger illerdeki belediyelerle sayi 12 bin yaziklar olsun halki magdur eden seref haysiyet onur bilmeyen mahluklara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR