Maçoğlu'nun son durumu ile ilgili açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktığı için hastanede tedavi altına alınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2020 10:20 GÜNCELLEME 25.06.2020 10:20 SİYASET
Maçoğlu'nun son durumu ile ilgili açıklama!
Maçoğlu'nun son durumu ile ilgili açıklama!

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Maçoğlu'nun, 22 Haziran'da öksürük ve halsizlik şikayetleri ile Tunceli Devlet Hastanesine başvurduğu ve yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığı hatırlatıldı.

 

Maçoğlu'nun tedavisine hastanenin Kovid-19 hastalarına ait özel olarak izole edilmiş servisinde devam edildiği belirtilen açıklamada, "Genel durumu ilk yatışına göre daha iyi olan hastamızın Bakanlığımız Bilim Kurulunun hazırladığı tedavi rehberleri doğrultusunda tedavisi sürdürülmektedir. Şikayetlerinde gerileme olan hastamızın şu anda yoğun bakım ihtiyacı bulunmamaktadır." bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, vatandaşlara uyarılarda bulunularak salgın süresince maskesiz sokağa çıkılmaması ve sosyal mesafe kurallarına tam olarak uyum gösterilmesinin önemine vurgu yapıldı.

 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun demeyeceğim
    Cevapla
  • Özlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun can taşıyor
    Cevapla
  • hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona bile adamdan korkup kaçmıştır.
    Cevapla
  • Kazmacı Beytullah 3 yıl önce Şikayet Et
    kötüye bişey olmaz
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    şehadet getirde imansız gitme
    Cevapla
  • Zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Tunceli de şuan herkes keşke HDP çıksaydı da devlet kayyum atasaydı da biraz hizmet olsaydı diyor. Köy kadar ovacıkta 2 kilo nohut 2 kilo fasulye ekerek sempati kazandı Ama Tunceli de balonu söndü. Komünizm budur işte ancak 10 dönüm arazide yaşanabilir 15 dönüm oldumu dökezler ...Ben geçmiş olsun demiyorum, Allah cc dinine karşı tavır alan herkesin cehenneme kadar yolu var
    Cevapla
  • Fito 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötü düşünüyorsun başarıyorsan sende yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR