Fuat Oktay, hemşehrisinin klasik otomobilini kullandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çeşitli açılış ve ziyaretler için gittiği Yozgat'ta klasik otomobil sürpriziyle karşılaştı. Oktay, hemşehrisinin ısrarı üzerine şoför koltuğuna geçip 1969 model klasik otomobili kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2020 10:41 GÜNCELLEME 28.06.2020 11:00 SİYASET
Fuat Oktay, hemşehrisinin klasik otomobilini kullandı
Fuat Oktay, hemşehrisinin klasik otomobilini kullandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde katıldığı 9 tesisin açılış ve temel atma töreninin ardından kent merkezine dönüşünde yol üzerinde kendisini bekleyenlerle bir süre sohbet etti. Bu sırada yol kenarında park halinde duran klasik otomobil, Oktay'ın dikkatini çekti.

 

 

Oktay, aracı incelerken sürücüsü de şoför koltuğuna geçip kullanmasını istedi. Oktay, hemşehrisinin 1969 model klasik otomobilini kullanması yönündeki ricasını geri çevirmedi ve şoför koltuğuna oturarak, aracı şehir merkezine kadar kullandı. Oktay’a, Yozgat ziyareti sırasında heyette bulunan, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da yolcu koltuğunda eşlik etti.

Aracı sürerken Yozgatlı hemşehrileriyle selamlaşan Oktay, seyahat sırasında araçta bulunan Taner Yıldız’a Yozgatlı sanatçı Mümin Sarıkaya’nın seslendirdiği 'Yozgat Sürmelisi' parçasını dinletti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, klasik otomobille yaptığı yolculuğun ardından araç sahibiyle sohbet ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Arap 56 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte yarın şu bakanın bindiği araç diyim 100 se 300 e satar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR