Bakan Koca: 'Bir hafta sonraki testlerde öğreneceğiz'

Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs vakaları ile ilgili yeni bir uyarı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2020 13:27 GÜNCELLEME 07.07.2020 15:25 SİYASET
 Bakan Koca: 'Bir hafta sonraki testlerde öğreneceğiz'
Bakan Koca: 'Bir hafta sonraki testlerde öğreneceğiz'

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, "Salgınla mücadelede, dün 1.086 yeni hastamız ve 16 can kaybımız vardı. Hastalığa bugün yakalanacak olanların sayısını ortalama bir hafta sonraki testlerde öğreneceğiz. SALGINA KARŞI KAÇ KİŞİYİZ?" dedi.

 

 


YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • DRdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamil bey ÇOK HAKLISN aynen katılıyorum size.
    Cevapla
  • Yaşamak.02 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu adamcağız 6.aydan beri Türkiye Cumhuriyeti Bayrağı altında yaşayan 83 milyon vatandaşına hepsine seslenerek lütfen sosyal mesafeyi kuralım ve maskesiz dışarı çıkmayalım hep bir arada toplu oturmayalım demesine rağmen vatandaş bunun tam tersini yapıyor can sizin canınız siz bilirsiniz yaşamak isterseniz kuralara uyarsınız yok aksini düşünürseniz son durak kara Toprak olur kendinizi bu aşamaya getirmeyin Sayın Sağlık bakanımız gecesini gündüzüne katarak kendisi dahil bir can kurtarmak için bütün sağlık çalışanını seferber etmiş tek amaçları bir insanı daha fazla kurtaralım tek hedefleri bu.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın akıllanması için kurallara uymayanların tedavi masraflarını kendisinin karşılaması lazım. Mesela polisin maskesiz yakaladığı vatandaşa ceza yerine tedavi masrafları faturası kendine aittir denilmeli.
    Cevapla
  • emekl 3 yıl önce Şikayet Et
    kaç suriyeliyi kaybettik kovitten acaba biliyormuyuz yok kaçı hastalandı haberimiz yok bazı raporlarda kalpten yazıyor organ yaetmezliği yazıyor normal ölüm gibi damatta salgın hastalık diyor kaalpten öldü niye kovit 19 sebep olduğu kalpm demiyor salgında zatüriyede salgın gripte salgın
    Cevapla
  • ben mithat 3 yıl önce Şikayet Et
    YAV HE HE. Allah rızası için kapat maskeni.
    Cevapla
  • emekl 3 yıl önce Şikayet Et
    kovit 19 aralık 2019 dan beri TÜRKİYEDE var o aralar büyük bir salgın vardı hastahaneler dolup taşmakta idi tek taraflı boğaz ağrısı geçmeyen öksürük nefes darlığı ölenlerde vardı kovit 19 testi olmadığından tespit edilemedi bizlerde hastalandık millet suriyelileri suçlamaktaydı bu adamları getirdiler böyle bir hastalık görmedik bu güne kadar diyordu millet hastahane önlerinde
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Sağlık bakanımız, bu virüs salgını ile ilgili şöyle bir karşılaştırma yapıp halka açıklasaydı keşke: Bu virüsten önceki Kuş gribi ve domuz gribi gibi hastalıklardan ölen hasta sayımız ile Covid 19 dan ölen sayımızın bir karşılaştırması yapılsa bu kadar spekilasyonlar dolaşmazdı sosyal medyada. Eskiden böyle hergün rakamlar açıklanmadığından hangisinin gerçekten büyük kayıplara neden olduğunu bilmiyoruz. Belki de büyük kayıplar verdik ve en sonunda sürü bağışıklığı oluştu. Belki bunun çözümü de böyledir. Bunun istatistiksel açıklaması çok iyi olurdu.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    twitterdan bakana yazsana.
    Cevapla
  • Harun DOĞRU 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR