Yenilik Partisi Genel Başkanlığına Öztürk Yılmaz seçildi

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 20 Temmuz'da kurduğu Yenilik Partisi’nin, 9 Ağustos'ta yapılan Kurucular Kurulu ilk toplantısında oy birliğiyle Yenilik Partisi'nin Genel Başkanı seçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2020 22:16 GÜNCELLEME 10.08.2020 22:20 SİYASET
Yenilik Partisi Genel Başkanlığına Öztürk Yılmaz seçildi
Yenilik Partisi Genel Başkanlığına Öztürk Yılmaz seçildi

Partiden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Yılmaz, Merkez Başkanlık Kurulu yönetim kadrosunun bu hafta içinde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

 

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz

Yenilik Partisi’nin parti tüzüğüne her kademe için yüzde 50 kadın erkek eşitliği konulduğunu, ayrıca gençlerin en önde olacağını belirten Yılmaz, "Yenilik Partisi kadın ve gençlik devrimi yaparak ilk seçimde iktidar olacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Yenilik Partisi

İl ve ilçe teşkilatlarını ocak ayı itibarıyla tamamlayıp seçime girme yeterliliği kazanacaklarını kaydeden Yılmaz, partisinin ülke çapında bir halk hareketine dönüşeceğini savundu.

Yılmaz, "Bu çerçevede kısa bir süre içerisinde eşimle birlikte Anadolu'nun en ücra köşesinden bu uyanış ve dirilişin fitilini ateşleyeceğiz. Ya başaracağız ya başaracağız." değerlendirmesinde bulundu. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Sonsuz Hafıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçte yeni ve yenilikçi değil ....Ben bu zihniyeti 1000 yıldır biliyorum.
    Cevapla
  • by zek 3 yıl önce Şikayet Et
    amacın ne senin yaw, MIT olmasa yaşamıyodun bile sonra kalktın devlet düşmanı hainlikle çıktın devletin karşısına, ne partisi türkiyede parti devri 2003 yılında kapandı, hepiniz bir araya gelseniz I I olmaz bu iş, rezalet, bidondan işareti alanlardan...
    Cevapla
  • yüksel alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır önüne gelen parti kuruyo bende kuruyom gelsin beğenilerr :D
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    sen daha büyükelçi iken kuyruğu kıstırıp viyakladın, Allah muhafaza birde ülke yönetmeye kalksan daha seçilmeden teslim edersin ülkeyi. Uyanışmış.
    Cevapla
  • Hastürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR