Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net uyarı: Ayder'deki kaçak yapıların hepsi yıkılacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'nda açıklama yaptı. Erdoğan, "Yeni Ayder'imizde altyapısıyla, bütün buradaki konutlarıyla inşallah her şeyiyle yeni Ayder bizim için özellikle turizmde çekim alanı olacak" dedi. Ayder Yaylası'ndaki kaçak yapılara ilişkin soruyu da yanıtlayan Erdoğan, "Kaçak yapılar tamamıyla işgal. Kimse kusura bakmasın, bunların yıkımı muhakkak olacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 13:13 GÜNCELLEME 16.08.2020 14:11 SİYASET
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net uyarı: Ayder'deki kaçak yapıların hepsi yıkılacak
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net uyarı: Ayder'deki kaçak yapıların hepsi yıkılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayder Yaylası'nda açıklama yaptı. Erdoğan şunları söyledi: 

 

"Yeni Ayder'imizde altyapısıyla, bütün buradaki konutlarıyla inşallah her şeyiyle yeni Ayder bizim için özellikle turizmde çekim alanı olacak. Havalimanının bitişiyle beraber de buraya gidiş gelişler çok daha fazlalaşacaktır.

Bu arada kayak turizmine yönelik çalışmayı da ilgili bakan arkadaşlarımız çalışmıştı, onun üzerine çalışmalar devam ediyor.

HEPSİ YIKILACAK

Kaçak yapılar tamamıyla işgal. Bunların üzerinde ısrarla duruyoruz. Kimse kusura bakmasın, bunların yıkımı muhakkak olacak. Bu yıkımla beraber kimseyi mağdur etmeden oradaki hak sahiplerine konutsa konut, mağazaysa mağaza, onun dışında otel vesaire haklarını teslim etmekte hiçbir zaman tereddüdümüz olmayacak."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Gecekondu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaranin gobeginde odtunun hemen yaninda park olmasi gereken yerde yuzlerce gecekondu var. hicbir belediye baskani ilgenmiyor. Ayip
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Secime daha cok var.acelen ne
    Cevapla
  • emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatcılar, soyguncular, talancılara KİM GÖZ YUMUYORSA kim yapıyorsa allah C.C. hepsini kahrı perisan eylesin .. Amin...
    Cevapla
  • Ihsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm illerde carpikliklar var bunları direk fotoğraflarıyla birlikte reise iletebilecegimiz bir kanal olmalı
    Cevapla
  • baykuş 3 yıl önce Şikayet Et
    reisin uçan kuştan haberi var. sen daha uyu
    Cevapla
  • asya 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaylalardaki su kaynaklarını koruyun kirletmeyin, nüfus artacaksa pis su arıtma tesisi kurun lütfen. Yayladakiler detarjanı sabunu doğal olandan kullansın. zeytinyağından yapılan sabunlar ve bunların çamaşır makinesi için uygun olanları var. Akarsuya deterjan karışmasın. Önceliğinizz pınarların göllerin akarsuların temiz tutulması olmalı. DSİ bir plan dahilinde tüm türkiyede akarsulara atıksu boşaltılmaması için gerekli altyapıyı kurmalı, çere bakanlığı atıksu boşaltanlara ceza kesmeli.
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    başkanım bu mafyaların serserilerin hakkından eskiden olduğu gibi gel. heryer serseri dolu. saygı sevgi kalmamış. birini uyarsan üstüne yürüyor.
    Cevapla
  • Yusuf Çolak 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaylalari isgäl edenler isgälci ve talacidir yalancidir bunlar Türkiyenin her yeri Böyle Özellikle Köylerde pilansiz projesiz yapilasma adeta Talan ve yagmaya dönüstü Çevre ve Sehircilik bakanligi Sehir Köy hic fark etmez Turkiyenin her tarafina Imar Pilanlarini yapmalidir kaçak yapilanmaya asla izin verilmemelidir ama Önce Çevre ve Sehircilik bakanligi imar planlari yapmalidir Su kaynaklarida kullanmalidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR