Karamollaoğlu şaşırtmadı! İlginç doğalgaz yorumu

Türkiye tarihinin enerjide en büyük keşfi olan Karadeniz'deki doğalgaz rezervi hakkında Temel Karamollaoğlu, doğalgaz bulmanın marifet olmadığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2020 17:07 GÜNCELLEME 26.08.2020 17:07 SİYASET
Karamollaoğlu şaşırtmadı! İlginç doğalgaz yorumu
Karamollaoğlu şaşırtmadı! İlginç doğalgaz yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat Eğitim Merkezi’ndeki basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Saadet Lideri'nin gündeminde ise Karadeniz'de Türkiye tarihinde bulunan, en büyük doğalgaz rezervinin keşfi vardı.

Türkiye'nin sondaj gemisi Fatih, Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfederek büyük bir hayalin başlangıcına imza attı. 

 

"MARİFET DOĞALGAZ BULMAK DEĞİL"

Temel Karamollaoğlu, Karadeniz’deki doğalgazın bulunmasının marifet olmadığını söyleyerek "Milleti, Karadeniz'de bulduğumuz gaz bizim bütün problemlerimizi çözecek kanaatine getirmeye çalışıyorlar. Bizim böyle bir kaynağı bulmuş olmaktan dolayı sevinmemiz elbette gerekir. Ancak marifet o kaynağı bulmak değil, o kaynağı millet hizmetine sunabilmektir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 170 TÜMÜ
  • Melih 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin hizmetine sunmadan önce bulmak gerektiğini anlayamamış Buna oy verenleri incelemek lazım. İyi bir tez konusu olur. Konusu Ufku dar birine nasıl olurda oy verilir.
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunlara değilde bunlara oy verenler hangi marifetle oy verdiler insan bu kadar basiretsiz olurmu daha ne demelerini bekliyorlar bu kadar şuursuzluk pes yani.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsini topla muhalefetin yarım adam etmezler kemal ve temel acaba ilkokulu bitirmişlermidir merak ediyorum çobanlar
    Cevapla
  • RECEP DEMİRCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    hizmete sunulduğu zamanda,marifet hizmete sunmakta değil diyecek. tanıyoruz artık bunları.
    Cevapla
  • sebahattin Yağmur. 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan bunak. Uzanamadığı ciğere koruk misali. Allah bunlara fırsat vermesin. İstanbulu biz kaybettirdik diye övünmüşlerdi.şimdi çok güzel yönetiyorlar. İttifak arkadaşlarına toz kondurmuyor. Gündeme gelmek için reise saldırıyor. Sen reisin tırnağı bile olamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR