Son dakika: Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde belirlenen zamanın dışında seçime gidiliyor. Türkiye'de 2023'ün Haziran'ında seçim yapılacaktır, bu değişmeyecektir.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2020 15:09 GÜNCELLEME 15.10.2020 16:11 SİYASET
Son dakika: Erdoğan'dan erken seçim açıklaması
Son dakika: Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de '2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Törende erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan,  "Çıkıyorlar erken seçim. Ne erken seçimi ya? Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye'de belirlenen zaman neyse, şimdi de 2023'ün Haziran'ıdır ve 2023 Haziran'da seçim yapılacaktır." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından ilgili kısım şöyle;

Tüm uğraşlara, tüm bunlara rağmen, ülkemizi rayından çıkartamamış olmanın hırsıyla yeni arayışlara girenlere göz kırpmak için çırpınanlar olduğunu görüyoruz. Milletten alamadıkları gücü başka yerlerden devşirmeye çalışanların hevesini kursaklarında bırakacağız.

"ZULÜM VAR... SEYİR Mİ EDELİM?"

 

 

Libya'da zulüm var. Suriye'de 910 km sınırımız boyunca zulüm var. Ne yapalım? Sessiz mi kalalım? Somali'de zulüm var. Seyir mi edelim? Azerbaycan'da Ermenilerin zulmü var. Onlar bizim kardeşlerimiz. Seyir mi edelim? Biz duramayız. Tarih boyunca ecdadımızın bize yıktığı bir mesuliyet var. Biz durmaz ve orada da görevi yerine getirmenin gayreti içinde oluruz.

ERKEN SEÇİM TEPKİSİ

Çıkıyorlar erken seçim. Ne erken seçimi ya? Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde belirlenen zamanın dışında seçime gidilmiştir? Bunlar kabile devletlerinin yaptıkları işlerdir. Gelişmiş olan, gelişmekte olan bir ülkede böyle bir şeyi göremezsiniz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye'de belirlenen zaman neyse, şimdi de 2023'ün Haziran'ıdır ve 2023 Haziran'da seçim yapılacaktır.

"MÜJDE" AÇIKLAMASI

İnşallah Cumartesi günü sondaj gemimizde çalışmaları, ilgili arkadaşlarımızla ben de takip edeceğim. Temennimiz yeni müjdeleri tespit eder ve oradan açıklarız.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • İleri goruslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu bu milleti meydan oyuncagi mi zannediyor, yenilen pehlivan gurese doymazmiz...
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey KK sen kim Reis kim sen olsan olsan bay Kemal olursun siz buzamana dek bu ülkeye ne ysptinizda erken seçim istiyorsunuz .Reis bugüne bugün sayisi belli olmayan icraatlar yapti ya siz chp‘liler hep attiniz tuttunuz fasa fiso hepsi palavra.
    Cevapla
  • yaşar 3 yıl önce Şikayet Et
    rast gele reis. şu odalar kapansa. din devlet düşmanlarına ceza . belirli büyük suçlara idam gelse. artık acun un kanalı izlenmez. masterşef logo su ters çevir Allah lafsı ayaklar altında , bilerek veya bilmiyerek.... amma tüm millet boykot edecek ve bazı yayınlara ceza
    Cevapla
  • Muşlu efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğluna biri şunu sorsun ya 20 tane seçim geçirdinde ne oldu hep fiyaskosun hep fiyasko
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Pehlivan Kilicdaroglunun kaç seçim kaybettiğini bilen var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR